Aydın’da Hız Tutkunları Heyecanı Vardı

Aydın’da Hız Tutkunları Heyecanı Vardı

Aydınlılar, Malazgirt Meydanı'nda V1 Challenge Volkicar Otomobil Yarışları ile heyecanlı dakikalar yaşadı. 17 pilotun kıyasıya yarıştığı Malazgirt Meydanı’ndaki yarışta birinci Can Tolon, ikinci Koray Muratoğlu, üçüncülüğü Burak...

Aydınlılar, Malazgirt Meydanı'nda V1 Challenge Volkicar Otomobil Yarışları ile heyecanlı dakikalar yaşadı. 17 pilotun kıyasıya yarıştığı Malazgirt Meydanı’ndaki yarışta birinci Can Tolon, ikinci Koray Muratoğlu, üçüncülüğü Burak Çukuroava aldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da bir tur attığı yarışta, sürücüler zaman zaman heyecanı doruk noktaya çıkardılar. Araçlar aşırı hızdan dolayı zaman zaman pist içinde spint atarak heyecanlandırdı. V1 Challenge Volkicar Otomobil Yarışları'nda 19 araçla 3’ü kadın toplam 17 isim yarıştı.

Aralarında İsabeyli eski Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim ve ünlü tiyatrocu Ümit Erdim’in de bulunduğu yarışta, şampiyon pilotlar ve Volkıcar’ın yıldızları Aydın halkı ile buluştu. V1 Challenge Volkicar Otomobil Yarışları'nı daha da genişleteceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşları, hız denemelerini yollarda değil pistlerde yapmalarını istedi. Etaplar halinde süren yarış sonucunda birinciliği Can Tolon, ikinciliği Koray Muratoğlu, üçüncülüğü de Burak Çukuroava aldı. Dereceye giren sürücülere ödülünü Özlem Çerçioğlu verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.