Aydın: Erciyes yeni bir başlangıç olacak

Aydın: Erciyes yeni bir başlangıç olacak

Torku Konyaspor'un genç futbolcusu Recep Ay geride kalan haftalarda aldıkları mağlubiyetlerden dersler çıkardıklarını ve Erciyesspor maç ile yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Torku Konyaspor'un genç futbolcusu Recep Ay geride kalan haftalarda aldıkları mağlubiyetlerden dersler çıkardıklarını ve Erciyesspor maç ile yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Maçlarda futbol adına gereken her şeyi yaptıklarını söyleyen Recep, “Ancak bunu sonuca yansıtamıyoruz” ifadelerini kullandı

6 haftalık döneme bakıldığında iyi oynayıp iyi mücadele ettiklerini ancak bunu sonuca yansıtamadıkları için hak ettikleri puanları alamadıklarını ifade eden Recep Aydın, kaybettikleri maçlardan gereken dersleri çıkarttıklarını ve ligin kendileri için yeniden başladığını söyledi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'mizde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Recep Aydın, Trabzonspor karşısında hesapta olmayan bir yenilgi aldıklarını belirterek, "Trabzon'a galibiyet için gitmiştik. İlk yarı iyi oynadığımıza inanıyorum. Gerçekten net pozisyonlar bulduk. Bunları değerlendirebilseydik oradan lehimize olan daha farklı bir skorla ayrılabilirdik. Ama bunu başaramadık. Şimdi Kayseri Erciyesspor ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Hafta boyunca iyi hazırlanıp Kayseri Erciyesspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Geride kalan 6 haftanın geneline bakıldığında iyi oynadıklarını belirten Recep Aydın, "İyi oyunumuzu maçlara yansıttığımıza inanıyorum. Çünkü ofansif oynayan bir takımız. İleride oynuyoruz ve maç içerisinde yapmamız gereken her şeyi yapıyoruz. Ama bunu bir türlü sonuca yansıtamıyoruz. Trabzonspor maçı bizim için bir ders olur. Bundan sonraki maçlarda aynı hataları tekrarlamayız ve galibiyetlerle ayrılırız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum