Ayda'nın babasından o görüntüler sonrası ilk açıklama: “Bırakın"

Ayda'nın babasından o görüntüler sonrası ilk açıklama: “Bırakın"

İzmir depreminde enkaz altında kalan ve 91 saat sonra çıkarılan Ayda Gezgin'in babası, taburcu görüntülerine ilişkin ilk kez konuştu.

İzmir'de meydana gelen 6.9'luk depremde enkaz altında kalan ve annesini kaybeden  Ayda bebek, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Ayda Gezgin'in, Ege Üniversitesi Hastanesi’nden taburcu olduğu sırada, çorapsız çekilen resmi yürekleri yakmıştı. Konuya ilişkin Ayda Bebeğin babası, eleştirilere cevap verdi.

"HASTANEYE GİRDİĞİMDE DE TEKTİM"

Milliyet’e konuşan baba Uğur Gezgin, “Bırakın acımızı yaşayalım. O hastaneye girdiğimde de tektim, kızım taburcu olup çıktığında da. O gün o hastaneye girdiğimde yanımda olan dostlarım taburcu olduğunda  da yanımdaydı. Kapının önünde bizi bekliyorlardı. Hastaneden çıkıp arabaya yürüdüğümüz mesafede kısa bir mesafeydi. Evet, Ayda’nın ayaklarında çorap yoktu. Ayakları yara içindeyken çorap giydiremezdim. Kızım 5 gün enkaz altında kaldı. Günlerce banyo yapmadı. Eve getirip banyosunu yaptırdım, ayaklarını kremledim. Kızıma ilk defa bakmıyorum, bu çocuğu ben büyüttüm.” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.