Avrupa’dan Asya’ya!

Avrupa’dan Asya’ya!

Cumartesi günü oynanan Ankaraspor maçından sonra Bank Asyaya düşen Konyaspor camiasında ağızları bıçak açmazken, taraftarlar adeta kan ağlıyor.

Konyaspor’un bugünlere gelmesinde başta Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek olmak üzere, Konyaspor kulüp başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu ile siyasileri sorumlu tutan taraftarlar, Konya’nın da Konyaspor’un da sahipsiz olduğu gerçeğini tüm çıplaklığı ile anladıklarını, dolayısıyla da sorumluların tarihin sayfalarına kara bir leke olarak geçtiklerini söylediler. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in çok iyi Konyasporlu rolü oynadığına dikkat çeken taraftarlar, “Konyaspor’un bugünlere gelmesindeki en büyük rolü  Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile Milletvekilleri oynamıştır. Bunların yanı sıra ise Konyaspor kulüp başkanı Mehmet ali Kuntoğlu’da bu takımın küme düşmesinde baş sorumlularından birisidir” dediler.

Gazetemizi arayan bazı Konyasporlu taraftarlar ise yeşil-beyazlı ekibin, Bank Asya’da tutunamayacağını ve bir alt kümeye düşeceğini belirterek, hem Konya’nın hem de Konyaspor’un kesinlikle sahipsiz olduğunun altını çizdiler. Taraftarlar, başkan Akyürek’in seçim yatırımı olarak Konyaspor’u çok iyi kullandığını da ifade ederek, “Başkan Tahir Akyürek’in Avrupalı Konyaspor’u Asya’ya düştü. ‘Borçsuz’ dediği Konyaspor’un şimdi uçan kuşa borcu var. Böyle Konya sevgisi mi olur? Çıksınlar bunun hesabını versinler.”
Öte yandan, Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu, dün kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, düşmenin tek sorumlusunun kendisi olmadığını savundu. “Konyaspor’u bu duruma hepe birlikte getirdik” dedi ve açıklamasını şöyle sürdürdü. "Konyaspor'u düşürdük. Konyaspor düşmüşse bunun tek sorumlusu biz değiliz. Zamanı geldiğinde Konyaspor'a kimin nasıl destek verdiğini, bunu kimlerin şahsi hırs uğruna dönüştürdüğünü açıklayacağız. Konyaspor'u bu hale hep birlikte getirdik. Süper Lig'in kıymetini hiçbirimiz bilemedik. Bu takım düşmüş zaten bunun sorumluluğunu hiçbir zaman Mehmet Ali Kuntoğlu tek başına almayacaktır. Bunun bedelini herkes ödeyecektir." 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum