Avrupa'da yaşayan gurbetçilere müjde! Yüzde 40 indirim yapılacak

Avrupa'da yaşayan gurbetçilere müjde! Yüzde 40 indirim yapılacak

Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya ve Fransa gibi Avrupa ülkelerinde milyonlarca Türk yaşıyor. Gurbetçilere ucuz bilet kampanyası müjdesi verildi. Bu kapsamda bilet fiyatlarına yüzde 40 indirim yapılacak.

Türkiye'den yurt dışına gidip yerleşen vatandaşların sayısı bir hayli fazla. Zamanında işçi olarak gidip daha sonra gittiği ülkeye yerleşen Türklerin nüfusu arttı. Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya ve Fransa en çok gurbetçinin yaşadığı ülkeler olarak biliniyor.

ucak-11.webp

GURBETÇİLERE UCUZ BİLET MÜJDESİ

Yaz tatilini Türkiye'de geçirmek isteyen gurbetçilere müjdeli haber verildi. Türk Hava Yolları'nın iştiraki AJet yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi. Bu kapsamda 1-4 Mayıs tarihleri arasında satın alınan biletlere yüzde 40 indirim yapılacak. Ucuz bilet için uçuş tarih aralığı ise 6 Mayıs-30 Haziran olarak belirtildi.

ucak-1.webp

KAMPANYAYA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLMESİ BEKLENİYOR

Bilet fiyatları uygun olduğu için gurbetçilerin kampanyaya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Söz konusu indirimin vergi ve harçlar hariç olmak üzere sadece bilet fiyatı üzerinden yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum