Avni Aker'de “HAMSİ” avı

Avni Aker'de “HAMSİ” avı

Lig'de ve kupada oynadığı son maçlarını galibiyetle kapatan Torku Konyaspor, bugün saat 16.00'da Trabzonspor'a konuk olacak. Kartal'ın tek düşüncesi maçı kazanmak. Karşılaşmayı Edirne'den Özgür Yankaya yönetecek

Torku Konyaspor, bugün ligin güçlü ve iddialı takımlarından Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Trabzon Avni Aker stadındaki maç, saat 16.00’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Edirne bölgesinden Özgür Yankaya görev yapacak.  Yankaya'nın yardımcılıkları: Nihat Mızrak ve Cemal Bingül. Maçın dördüncü hakemi Arkın Akgöl. Maçta Koray Gençerler beşinci, Tolga Kadaz ise altıncı hakem olarak görev alacak.

Trabzon’a, Türkiye kupası maçı nedeniyle Çarşamba günü giden ve Perşembe günü oynanan Arsinspor maçından sonra da hazırlıklarını Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde gerçekleştiren yeşil-beyazlı takımda Mehmet Güven’in sakatlığının geçtiği ve takımla birlikte çalışmalara katıldığı öğrenildi. Bu futbolcunun da 18 kişilik maç kadrosuna alınabileceği ileri sürüldü. Kırmızı kart cezasını Arsinspor maçında tamamlayan Selim Ay takımdaki yerini alacak.  Moral iyi. Tüm camia puan için kenetlendi. Djalma’nın Arsinispor maçında gösterdiği performansla bu hafta muhtemelen ilk 11’de yer alacak. Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak. İtanje- Ali Turan, Kokaloviç, Selim Ay, Ergün Teber- İshak, Ali Çamdalı- N’Douassel,  Djalma, Erdal- Gekas.

İKİ TAKIMIN 25'İNCİ RANDEVUSU

Trabzonspor ile Torku Konyaspor, 25'inci randevuda. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 24 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 12-6 üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor ile Torku Konyaspor, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla lig tarihinde 25'inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 24 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 12-6 üstünlüğü bulunuyor. 6 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 37 kez rakip fileleri havalandırdı, kalesinde 27 gol gördü.
Trabzonspor, Torku Konyaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı maçlarda da rakibine üstünlük sağladı. Bordo-mavililer, bugüne dek sahasındaki 12 lig maçında 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Trabzonspor, sahasında 22 gol atarken kalesinde 14 gol gördü. İki takım arasındaki en farklı galibyeti bordo-mavililer, 1991-92 sezonunda 4-0'lık sonuçla aldı. Torku Konyaspor'un ligden düştüğü 2010-2011 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan son maçı da Karadeniz ekibi 1-0 kazanmıştı.Edirne bölgesi hakemi Özgür Yankaya, yeşil-beyazlı takımın bu sezon ilk maçına çıkacak. Torku Konyaspor, maçtan sonra akşam saatlerinde uçakla Ankara’ya, oradan da karayoluyla Konya’ya dönecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.