Avm Teröristlerinden Çocuklara 'Özür' Çikolatası

Avm Teröristlerinden Çocuklara 'Özür' Çikolatası

Kenya'nın başkenti Nairobi'de yaklaşık dört gün süren AVM saldırısı ve rehine krizinin sona ermesinden sonra ilginç bir hikaye basına yansıdı.

Kenya'nın başkenti Nairobi'de yaklaşık dört gün süren AVM saldırısı ve rehine krizinin sona ermesinden sonra ilginç bir hikaye basına yansıdı. İngiliz The Sun gazetesi, 4 yaşındaki İngiliz rehine Elliot Prior’un olay sırasında teröristlere karşı göstermiş olduğu cesareti haber yaptı.

Olayı aktaran Elliot’un amcası Alex Coutts, "Teröristlerin karşısına kardeşi Amelie’yi korumak için atılan Elliot, teröristlere kötü adam diye bağırdı. Bunun üzerine bir terörist kendilerini affetmelerini ve canavar olmadıklarını söyleyerek ona marketteki çikolatalardan ikram etti. Bu olayın arkasından başka bir terörist tüm çocukların hemen dışarı çıkmasını isteyerek onlara zarar vermek istemediklerini söyledi." şeklinde konuştu.

Bu davranışın kendilerini çok şaşırttığını söyleyen amca Coutts, yaşananları algılamakta hala ailecek zorlandıklarını belirtti. Olay sırasında bacağından yaralanan Elliot’un annesi sağ olarak kurtulabildikleri için kendilerini çok şanslı hissettiklerini söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.