Avizenin yeni markası Saltanat açıldı

Avizenin yeni markası Saltanat açıldı

Baharşen Elektrik-Aydınlatmanın avize markası Saltanat Avize Showroomu geçtiğimiz gün çok sayıda davetlinin katılımıyla Fetih Caddesi Uluırmak Köprüsü civarında hizmete açıldı

İftar ve açılış bir arada yapıldı
Ramazan ayı olması dolayısıyla açılışa katılan davetlilere iftar yemeği düzenlendi. Bin kişiye yakın davetlinin birlikte iftarını açtığı programda davetlilere, Saltanat Avize showroomun bahçesinde Konya’nın geleneksel düğün pilavı ikram edildi.
Konya’nın Avize’de yeni bir markası olmuştur
Konya’da yıllardır inşaat sektöründe hizmet veren ve geçtiğimiz yıl elektrik aydınlatma sektörüne girerek birçok önemli projeye imza atan Baharşen Elektrik-Aydınlatma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ali Baharşen, bu mübarek ayda açılış yapma kararı aldıklarını kaydederek, yeni Avize markaları Saltanat ve çalışmaları hakkında da bilgi verdi.
Elektrik ve aydınlatma sektöründe toptan ve perakende satışlarımızla hizmet veriyoruz diyen Yaşar Ali Baharşen, Fetih Caddesi ve Dr.Ahmet Özcan caddelerimiz inşaat sektörünün hareketliği olduğu çok hızlı gelişen caddelerimiz bu nedenle Saltanat Avize showroomumuzu bu bölgede açma kararı aldık. Çünkü Avize, elektrik ve aydınlatma malzemeleri gibi toptan alınacak bir ürün değil, Göze ve zevke hitap ettiği için mekana uygulanacak avize bizzat bayanlar tarafından beğeniliyor dedi.
Özel Koleksiyonlar hazırlıyoruz
Saltanat Avize olarak ürün çeşitliliğimiz oldukça fazla diyen Baharşen, her mekana ve her bütçeye uygun avizelerimiz var. Konyalı bayanlar için çok özel koleksiyon avizeler hazırlıyoruz, Avize’nin mekana uygunluğu, aydınlatmasının istenilen oranda olması çok önemli Saltanat avize olarak müşterilerimize teknik ekibimiz desteğiyle mekanına en uygun ürünü tercih etmesini sağlıyor, uygun ödeme seçeneklerimizden faydalandırıyoruz diye konuştu. 
Yaşar Ali Baharşen Saltanat Avize’nin iftar ve açılış organizasyonuna katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek, Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederim diye sözlerine ekledi.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.