Avcı'nın yerine o geliyor!

Avcı'nın yerine o geliyor!

Milli Takım teknik direktörü Abdullah Avcı hakkında bomba iddialar gündeme oturdu.

Brezilya'daki 2014 Dünya Kupası finaleri hedefinden büyük ölçüde uzaklaşılması üzerine milli takımda teknik direktör değişikliği de gündemin birinci konusu haline geldi. Avdullah Avcı'nın istifa edeceği ve yerine Orduspor'un başarılı teknik direktörü Hectur Cuper'in Milli Takım'ın başına getireleceği yönünde dedikodular çıkmaya başladı..

CUPER SESLERİ

Olası bir Macaristan yenilgisinin ardından Abdullah Avcı'nın görevi bırakma ihtimaline karşılık birinci aday Mustafa Denizli dışında Orduspor'da büyük bir başarı gösteren Hector Cuper'in ismi de gündeme geldi.

57 yaşındaki Arjantinli ünlü teknik adam 2008-2011 yıllarında 3 yıl boyunca Gürcistan Milli Takımı'nda da görev almıştı. Şart koşması halinde Cuper'in, Ay-Yıldızlı ekibi Orduspor'la birlikte çalıştırabileceği bildirildi.

SOSYAL MEDYADA AVCI'YA TEPKİ

A Milli Takım'ın aldığı kötü sonuçlar taraftarıda bir hayli etkiledi. Büyük umutlarla göreve getirilen Abdullah Avcı hakkındaki görüşlerini son oynanan maçtan sonra açıkça dile getirdiler..

‏@MirayOzblk1905 Selçuk İnan ve Burak Yılmaz yine kadro dışı. Milli Duygusu sıfırlanmış, Egosu tavan yapmış Abdullah Avcı; Onlar değil, sen kafadan sakatsın!

mehmet ensan ‏@mehmetensan Maçtan önce 3 puan PAROLASIYLA sahaya çıkan milli takım KULLANICI adını hatırlamayınca maçtan boynu bükük ayrıldı Abdullah Avcı

Sir Aykut Kocaman ‏@SirKocaman Abdullah Avcı'nın kayıp kardeşim olduğu yönünde çıkan haberler kesinlikle yalandır.

Akın Karataş ‏@aknkrts Aykut Kocaman'dan daha kötüsü var mı dediler? Olmaz mı, deyip Ülke milli takımını Abdullah Avcı'nın eline teslim ettik. -Yıldırım Demirören

Sir Aykut Kocaman ‏@SirKocaman Geçen gün Abdullah Avcı ile Pes 13 oynadık. Tam 15 maç golsüz berabere bitti. İkimizde takımı geriye çekince böyle oluyor.

AbSurDMaN ‏@AbSurDMaN_ Abdullah Avcı'ya belediyeden sonra ülke takımı vermek olmadı, ısınması için bölge takımı vermeliydik şöyle İç Anadolu All Stars falan.

ahmet mümtaz taylan ‏@taylan1789 Abdullah AVCI dün Ntv'ye; "Romanya 1 puan almaya geliyor!" demişti. Romanya'nın 1 puan almasına izin vermezdik, vermedik netekim...

Zulümdül ‏@diy_mi "Abdullah Avcı'nın ne yapmaya çalıştığını ben bile anlamadım." - Aykut Kocaman

İstiklal Akarsu ‏@istiklalAkarsu Keşke Milli takımın başına Abdullah Avcı yerine Yılmaz Vural gelseydi, yine yenilirdik ama çıkan futbolcuya filan saldırır aksiyon olurdu.

sudan gelen eşek ‏@sudangelenesek Sıradaki şarkı Abdullah Avcı için gelsin: Bu takım sana extra large sana extra large sana extra large..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.