Atalay'dan Seydişehir'e iki müjde

Atalay'dan Seydişehir'e iki müjde

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, ilçeye kazandırılması için 24 derslikli okulun Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programına alındığını belirterek, "İkinci müjde ise ilçemize gençlik merkezi yapılacak" dedi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, ilçeye kazandırılması için 24 derslikli okulun Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programına alındığını belirterek, "İkinci müjde ise ilçemize gençlik merkezi yapılacak" dedi.

Atalay, partisinin ilçe binasında yaptığı açıklamada, Anadolu İmam Hatip Lisesindeki derslik sayısının yetersiz geldiğini anımsattı.

Bunun üzerine ilçe başkanlığı olarak gerekli girişimlerde bulunduklarını anlatan Atalay, şunları kaydetti:

"Milli Eğitim Bakanlığı programına, yeni bir 24 derslikli okul yapımını aldırdık. İkinci müjde ise ilçemize gençlik merkezi yapılacak. Finansmanının tamamı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacak. Her iki yatırımın da arsa ve imar sorunları tamamlandıktan sonra ihaleleri yapılacak. Her iki müjdeli yatırımın ilçemize kazandırılmasını sağlayan Kaymakamımız Sayın Tuncay Sonel'e  ve AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Harun Tüfekci'ye teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.