ASKON, Fas'a iş gezisine gidiyor

ASKON, Fas'a iş gezisine gidiyor

Anadolu Aslanları İşadamı Derneği (ASKON) Konya Şubesi Dış İlişkiler Komisyon Başkanlığı, eylül ayının ortalarında Fasa düzenleyeceği iş gezisi için çalışmalara başlamış bulunuyor

Anadolu Aslanları İşadamı Derneği (ASKON) Konya Şubesi Dış İlişkiler Komisyon Başkanlığı, eylül ayının ortalarında Fas’a düzenleyeceği iş gezisi için çalışmalara başlamış bulunuyor. Fas'a düzenlenecek iş gezisi hakkında yazılı açıklamada bulunan ASKON Konya Şubesi Başkan Yardımcısı ve Dış ilişkiler Komisyonu Başkanı Serdar Usman, Fas programın verimli geçmesini temin amacıyla ilgili makamlarla görüşmelere geçilmiş olduğunu belirtti. ASKON Dış ilişkiler Komisyonu Başkanı Serdar Usman, "Sektörel anlamda firmalarımızı birebir görüştürerek iş bağlantılarına kapıyı aralamak amacıyla tasnifleme çalışmalarımız sürmektedir. Programımız bir hafta olarak planlanmakta olup; iş gezimiz, Fas’ın önemli turistik bölgeleri eklenerek daha da renklendirilecektir" dedi.

İş gezisin yüzde 60'nın Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekli olduğunu da dile getiren Serdar Usman, "Fas iş gezisine katılmayı arzu eden üyelerimizin isim kayıtlarına başlanmıştır. İş gezisine katılım için ASKON’a üyelik şartı aranmayacaktır.

Katılım için sınırlı sayıda kayıt bulunmaktadır. En geç bu ayın sonuna kadar kayıtların

tamamlanmasını müteakip firmalarımız için Fas’ta bulunan sektörle alakalı firmalar listesi

hazırlanacaktır. Ön başvuru ve peşinat ödemelerinin ardından bu listeler, yola çıkmadan

önce ön görüşmelerin temini amacıyla firmalarımıza teslim edilecektir" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.