ASKF’den kulüplere uyarı

ASKF’den kulüplere uyarı

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni sezon öncesinde kulüpleri uyardı.

ASKF 2009-2010 sezonunda lige katılacak kulüplere yaptığı uyarılarda şu ifadeleri kullandı: “Kulüpler öncelikle ASKF’den Vize-Referans belgesi ile banka hesap numaralarını temin ederek en geç 25 Ağustos 2009 tarihine kadar Vize-Referans (Lige Katılım) ve lisans işlemlerini yaptırmak zorundadır. Bu işlemi yaptırmayan Kulüplerimiz liglere dahil edilmeyecektir. Kulüplerimizden yukarıda belirtilen kategorilere katılmaları için ayrıca dilekçe alınmayacağından hangi kategorilere katılacaklarsa Vize-Referans (Lige Katılım) belgesinde katılacağı kategorileri sağlıklı şekilde düşünerek işaretleyecektir.

Her Kulüp en az bir teknik sorumlu veya Antrenör ile sözleşme yapmak zorundadır. Oynanacak olan müsabakalarda Müsabaka isim listelerini sahaya giriş kartı olan idareci, Teknik sorumlu veya Antrenörün imzalaması zorunludur. Müsabaka isim listelerine müsabaka mahallinde bulunmayan idareci, Teknik Sorumlu veya Antrenörün isimleri yazılmayacaktır.”
MAÇLAR 24 EKİM’DE BAŞLAYACAK
Konya amatör Spor Kulüpleri Federasyonu liglerin başlayacağı resmi tarihleri açıkladı. Açıklamaya göre Amatör Ligde sezon U 15 kategorisi ile açılacak. 5 Eylül tarihinde başlayacak U15 kategorisi Ekim ayının 18’inde sona erecek.  U 13-14 kategorileri ise Mart ve Nisan ayında başlayacak. Büyükler Amatör Küme Süper Grup ve 1. Kümede ise ilk maçlar 24 Ekim tarihinde oynanacak. Süper Grup’ta maçlar 21 Mart 2009 tarihinde tamamlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.