Arıkoğlu göreve başladı

Arıkoğlu göreve başladı

Basketbol Merkez Hakem Kurulunda devir teslim töreni ve yeni yönetimin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Konya Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu da Basketbol MHK Üyesi olarak resmen göreve başladı. Türkiye Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu yılın ilk toplantısını yaptı. Geçtiğimiz günlerde federasyon tarafından yapılan görevlendirmeler çerçevesinde oluşturulan 6 kişilik Merkez Hakem Kurulu görevi eski yönetimden resmen devralırken, İstanbul’daki federasyon binasında yapılan toplantıda yeni sezonla ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya ev sahipliği yapan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Metin Şahin, eski ve yeni üyeleri tanıştırırken, görev süresi dolan üyelere de teşekkür edildi. Konya Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu’nun da MHK tarihindeki en genç üye olarak yerini aldığı toplantıya ayrıca üyeler Firuz Koçaş, Bülent Özirgin, Ali Kemal Çimagil ve Ahmet Kaya da katıldı. 

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Metin Şahin, “Basketbol Merkez Hakem Kurulu olarak geçtiğimiz dönemlerde uyumlu ve başarılı çalışmalara imza attık. Görev süresi dolan arkadaşlarımıza camiamız ve federasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca aramıza yeni üyeler katıldı. İnandığımız ve başarılarıyla basketbola önemli hizmetleri olan bu arkadaşlara da hoş geldin diyorum. İnşallah yeni dönemde hakem ve teknik komiserlerimizle birlikte yine Türk basketbolunun gelişime katkı sağlayacağız” dedi.
Yeni Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı ilk toplantıda yeni sezonda görev alacak hakemler, eğitmenler ve teknik komiserlerin belirlenmesi adına görüş alışverişi yapılırken, bu sezon eğitim çalışmalarına ağırlık verme görüşü benimsendi. Merkez Hakem Kurulu Üyeleri, belirli periyotlar halinde toplanıp çalışmalarını yürütecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.