Antalyaspor, Sponsoru Medical Park'la Mahkemelik Oldu

Antalyaspor, Sponsoru Medical Park'la Mahkemelik Oldu

Antalyaspor, eski isim sponsoru Medical Park Hastaneler Grubu ile mahkemelik oldu. Kırmızı-beyazlı kulübe 2+2 yıllığına isim sponsoru olan ve sözleşmesi bittikten sonra yenilemeyen Medical Park Hastanesi, 2017 yılına kadar bulunan sağlık anlaşmasını...

Antalyaspor, eski isim sponsoru Medical Park Hastaneler Grubu ile mahkemelik oldu. Kırmızı-beyazlı kulübe 2+2 yıllığına isim sponsoru olan ve sözleşmesi bittikten sonra yenilemeyen Medical Park Hastanesi, 2017 yılına kadar bulunan sağlık anlaşmasını ise tek taraflı olarak fesih etti. Antalyasporlu yöneticiler de gruba tazminat davası açtı.

Geçen sezon Süper Lig’den düşen ve bu yıl PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer, yeni sezon öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan ve kulübün son durumu hakkında bilgi veren Başkan Gencer, Antalyaspor’un Medical Park Hastaneleri Gurubu ile davalık olduğunu belirtti.

Antalyaspor’un isim sponsoru Medical Park’la 2017 yılına kadar sağlık anlaşmaları bulunduğunu kaydeden Başkan Gencer, "Hastane bu sözleşmeyi tek taraflı olarak fesih etti. 2017 kadar bulunan sağlık anlaşmamızı kullanamıyoruz. Bizde tüm yasal haklarımızı kullanmaya karar verdik ve karşılıklı olarak hukuk mücadelesi başlattık." dedi.

Antalyaspor, 20 Temmuz 2010 tarihinde 2+2 yıllığına isim sponsorluğunda Medical Park'la anlaşmış bu sezon anlaşmanın süresi dolmuştu.

MEHMET SEDEF’İN OYNAMA DURUMU TFF KARARINA BAĞLI

Bu arada geçen sezon Konyaspor deplasmanı dönüşü havalimanında rahatsızlanan ve kendi isteğiyle hastaneye giden Mehmet Sedef, kalp krizi geçirdiği ortaya çıkmıştı. O karşılaşmadan sonra tedavi gören ve bu sezon takımla birlikte hazırlıklara başlayan Mehmet Sedef’in forma giyip giyemeyeceği ise hastanenin Sedef’e vereceği raporun Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilmesinin ardından netlik kazanacak. Mehmet Sedef’in özel bir hastaneden oynayabilir raporu aldığını hatırlatan Başkan Gültekin Gencer, kendilerinin TFF’den gelen yazışmalar doğrultusunda hareket ettiklerini, tecrübeli oyuncudan tam teşeküllü ve donanımlı hastaneden rapor istediklerini açıkladı. Gencer, "Bunu karar verecek olan yine federasyon. Federasyon lisansını verirse oynatmama gibi bir şansımız olamaz. Biz Mehmet Sedef’le çalışmak istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.