Ankaralı Namık'ın eşi neler söyledi?

Ankaralı Namık'ın eşi neler söyledi?

Ankaralı Namık'ın eşine "Ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum' dedikten sonra intihar ettiği iddia ediliyor.

"Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu, evinin balkonundan düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Yapılan araştırmada Ankaralı Namık'ın intihar ettiği anlaşıldı. Ankaralı Namık'ın eşine "Ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum' dedikten sonra intihar ettiği iddia ediliyor. Ankaralı Namık'ın son günlerde maddi sıkıntı çektiği gündeme gelmişti. Oturduğu apartmanın 7. katından düşen Ankaralı Namık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan inceleme sonucunda Uğurlu’nun intihar ettiği anlaşıldı.

Olay akşam saatlerinde Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. "Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Daha sonra 7. kattan atladığı bildirildi. Ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ünlü sanatçı Ankaralı Namık burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“BEN KÖTÜYÜM KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM’ DEMİŞ”

Bina görevlisi Ramazan Kılınç, olayla ilgili şarkıcının Uğurlu’nun eşinin polislere verdiği ifadeyi şöyle anlattı: “15-20 dakika önce dışarıda gezmiş. İçeri girdikten sonra eşi balkona oturtturmuş ve ben çocukları uyutayım demiş. O da ‘ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum’ demiş. Sonra da intihar etmiş.”

Olay yeri inceleme ekipleri, Uğurlu’nun düştüğü yerde incelemelerde bulunurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.