Anadolu'nun yükseliş günü

Anadolu'nun yükseliş günü

Anadolu Selçukluspor bugün sahasında Körfez Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip sıralamada 1puan farkla bir basamak üzerinde bulunan rakibini yenerek küme düşme hattı ile bağını koparmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor 27. hafta maçında sahasında Körfez Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.30'da başlayacak mücadele Atatürk Stadyumunda oynanacak. Körfez Futbol Kulübü maçını İzmir Bölgesi Ulusal Hakemi Özgür Sepin yönetecek. Sepin’in yardımcılıklarını İzmir Bölgesinden Gökmen Baltacı ve Uğur Erdoğan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Serdar Gezgin. Anadolu Selçukluspor'da Rifat Erdem ve Yaser Hacımustafaoğlu Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılırken kart cezalıları Uğurtan Çepni, Serbay Yağız, Fikret Topaloğlu ve Nuh Aşkın oynanacak maçta forma giyemeyecek.Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı beraberlikle puanını 26 yaptı ancak sıralamada bir basamak geriledi.  Körfez Futbol Kulübü geride kalan haftada sahasında Bayrampaşaspor'u 1-0 yenerek 27 puanla 12. sırada haftayı tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip rakibinin 1 basamak gerisinde bulunuyor. Ligin 27. haftası bugün oynanacak Anadolu Selçukluspor maçı ile başlayacak. Bu maç dışındaki karşılaşmalar ise yarın oynanacak. Maçların programı şu şekilde: Bugün Anadolu Selçukluspor- Körfez Futbol Kulübü. Yarın: Bayrampaşa- Ofspor, Eyüpspor-İskenderun Demir Çelikspor, Denizli Belediyespor-Altay, Balıkesirspor-Alanyaspor Kızılcahamamspor-Tokatspor, Kırklarelispor-İnegölspor, Yeni Malatyaspor-Gaziosmanpaşa.

GÜNBAŞ'TAN TARAFTARA ÇAĞRI

Anadolu Selçukluspor'da Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş Körfez ekibin kümede kalma adına rakipleri olduğunu ve karşılaşmanın 6 puanlık bir maç olacağını söyledi.Günbaş, “ Son haftalarda aldığımız sonuçlarla iyi bir çıkış yakaladık. Ancak İskenderun deplasmanında ağır yara aldık 3 oyuncumuz kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Fakat bunu mazeret olarak görmüyoruz. Cezalı futbolcularımızın yerine mücadele edecek sporcularımızda ellerinden gelenin en iyisini verecektir. Körfez bizim rakibimiz. 6 puanlık bir maça çıkıyoruz. Bu maçı kazanarak rahatlamak istiyoruz.”diye konuştu Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş taraftara da çağrıda bulundu. Günbaş, “ Körfez Futbol Kulübü ile oynanacak mücadalede taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Televizyon yayını olmayacak karşılaşmada tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz. Onların destekleri ile bu önemli maçtan galip ayrılarak sıralamada biraz daha rahatlamak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.