Anadolu’nun rakibi Gümüşhane

Anadolu’nun rakibi Gümüşhane

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukspor bugün hazırlık maçında kırmızı grup takımlarından Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek.

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukspor bugün hazırlık maçında  kırmızı grup takımlarından Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek. Patalya Otel sahasında  oynanacak mücadele saat 18.00’da başlayacak. Anadolu Selçukspor bu maçtan önce oynadığı 2 maçta bir yenilgi bir beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip  Bugsaşspor’a 1-0 yenilirken geçtiğimiz sezon PTT 1. Ligi Play-Off maçlarında kaçıran Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.Çalışmalar hakkında bilgi veren Anadolu Selçukspor Kulüp Menajeri Mesut Erçetin, hazırlık maçlarına ağırlık verdiklerini  söyledi. Erçetin, “ Yeni sezon hazırlıklarımıza Kızılcahamam Patalya Otel’de devam ediyoruz. Çift idman yapıyoruz 2. Etap çalışmalarında daha fazla hazırlık maçlarına yoğunlaşmak istiyoruz. şuana kadar 2 karşılaşma oynadık. Oynayabildiğimiz kadar hazırlık maçları oynayarak eksiklerimizi  görmek ve sezon başlayana kadar en aza indirgemek için çalışacağız” dedi.Anadolu Selçukspor Kulüp Menajeri Mesut Erçetin takımın yüzde 80 tamamlandığını  ifade ederek forvet ve sol açık mevkilerine yapılacak takviyelerle takımın tamamlanacağını söyledi. Erçetin, “ Kampta 24 oyuncu ile çalışıyoruz. Takım yüzde 80 tamamlandı. Torku Konyaspor’dan gelecek oyunculara göre hareket ederek eksik mevkilerimizi tamamlayacağız. Şuan için sol açık ve forvet eksiğimiz var. Bu eksiklerimizi de gidererek sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

Anadolu’da gençler hırslı

Anadolu Selçukspor’da Kızılcahamam kampı devam ederken gençlerin hırslı olması teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Anadolu Selçukspor’da Kızılcahamam kampı devam ederken gençlerin hırslı olması teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncusu İbrahim Alan yeni sezonda daha farklı olmak istediğini ve çalışmalarda elinden geleni yaptığını ifade etti. Alan geçtiğimiz sezon yaşadığı şanssızlıkları yeni sezonda yaşamayacağını ve bu sezon kendi adına gollü bir sezon olacağını ifade etti. Geçtiğimiz sezon kiralık forma giyen Aykut Uluç ise yeni sezonda Anadolu Selçuk’ta olacağını ve yeşil-beyazlı kulübün başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. Uluç kendisinin daha da tecrübelendiğini söyleyerek Anadolu Selçukspor’un yeni sezonda gol yollarında daha etkili olacağını ve kendisinin de buna büyük katkı sağlayacağını ifade etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.