Anadolu'nun gözü Konyaspor'da

Anadolu'nun gözü Konyaspor'da

Anadolu Selçukluspor'da tüm dikkatler Torku Konyaspor'a çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip Konyaspor'dan gelecek oyunuclara göre kadrosunu şekillendirecek. Yönetim Torku Konyaspor'dan 10-12 oyuncunun gelmesini bekliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Anadolu Selçukluspor'da gözler Torku Konyaspor'a çevrildi.Yeşil-beyazlı yönetim Torku Konyaspor'dan 10-12 oyuncunun gelmesini bekliyor. Nafi Bilaloğu'nun Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ile yapmayı planladığı görüşme hafta sonuna ertelendi. Haftasonu Bolu Kampını ziyaret edecek Anadolu Selçukluspor yönetimi genç oyuncular için Teknik Direktör Uğur Tütüneker’den izin alınacak.

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Anadolu Selçukluspor'un ellerinde doğduğunu, takımın ayakları yere basıncaya kadar yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Günbaş, Torku Konyaspor ile görüşerek Anadolu Selçukluspor'a gelecek futbolcuları belirleyeceklerini, daha sonra eksik noktalara transferler yapacaklarını ifade etti. Torku Konyaspor'dan gelebilecek 14 genç oyuncu tespit ettiklerini anlatan Günbaş, bunlardan 10'unu takıma katmayı düşündüklerini, bu futbolcuların bir an önce takıma katılması gerektiğini dile getirdi. Anadolu Selçukluspor isminde değişikliğe gideceklerini açıklayan Günbaş, “Bundan sonra Konya Anadolu Selçukluspor ismini kullanacağız. Genel kurulda kararını aldık. Federasyona başvurumuzu da yaptık” ifadelerini kullandı.

Anadolu Selçukluspor’da yeni sezon çalışmaları öncesinde seçmeler başladı. Yeşil beyazlılarda teknik direktör Nafi Bilaloğlu’nunda katıldığı seçmeler saat 17.00’de Cumhuriyet sahasında başladı. Bir hayli katılımın olduğu seçmelerde teknik direktör Bilaloğlu ve ekibi oyuncular hakkında notlar aldı. Seçmeler bugünde devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.