Anadolu’nun golleri Yaser ve Emre’den

Anadolu’nun golleri Yaser ve Emre’den

Anadolu Selçukluspor’da geride kalan 15 hafta en fazla golü Yaser Hacımustafaoğlu ve Emre Köksal kaydetti. İki oyuncu 3’er golle yeşil-beyazlı ekibin en golcü oyuncuları oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor’da geride kalan 15 haftada en fazla golü Emre Köksal ve Yaser Hacımustafaoğlu oldu. 3’er gol atan oyuncuları 2 golle Volkan Fındıklı takip etti. Anadolu Selçuklu ekibinin diğer gollerini ise Candemir Aktav, Emrah Çetin, İsmail Türk ve İbrahim alan attı . Anadolu Selçukluspor iç sahada oynadığı maçlarda 5 gol atarken dış saha maçlarında ise 7 gol kaydetti.

ONUR: İKİNCİ YARI RAHAT KAZANABİLİRDİK

Anadolu Selçukluspor’un genç oyuncusu Onur Uğlu Giresunspor maçının 2. Yarısında takımın ortaya koyduğu oyunla maçı rahat kazanabileceğini ancak 1 puanla yetindiklerini ifade etti. Uğlu : “Rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maçtı. Kalan maçlarımızda daha iyi oynayıp kayıpları telafi edeceğiz. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. İlk yarı kötü bir oyun oynadık. Ancak devre arasında gereken konuşmalar yapıldı. Hocamızda gereken şeyleri söyledi. İkinci yarıya iyi başladık. İstekli ve arzulu oyunumuzun karşılığında pozisyonlara girdik. Rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maçtı. Önümüzdeki günlerde daha çok çalışıp kalan maçlarımızda daha iyi oynayıp kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz” dedi.

Sezon başı yaşadığı sakatlığının artık geride kaldığını belirten onur Uğlu: “ İdmanlarda çalışıyorum. Hocamızın uygun görmesi halinde ilerleyen haftalarda ilk on bire girmek ve takımıma faydalı olmak istiyorum” diye konuştu.

ANADOLU 16. SIRAYA GERİLEDİ

Anadolu Selçukluspor’un mücadele ettiği grupta pazartesi günün oynanan maçta Tarsus İdmanyurdu deplasmanda Göztepe’yi 2-1 yenerek puanını 17’ye çıkarınca Yeşil-beyazlı ekip sıralamada 16. basamağa geriledi. Anadolu Selçukluspor haftayı 14 puanla 16. Sırada tamamladı.

SARIYER MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Anadolu Selçukluspor’da hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip kalan 2 maçın ilkini hafta sonu deplasmanda Sarıyer ile oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip devrenin son maçında ise sahasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Anadolu Selçukluspor bu iki maçı da kazanarak 6 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu iki maçtan galibiyetle ayrılmasa bile en az 4 puanı hedefliyor. Sarıyer ekibi ligde aldığı 11 beraberlikle dikkat çekiyor. Gümüşhanespor ise orta sıralarda vasatın üzerinde bir performans gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.