Anadolu'nun Erdinç rüyası

Anadolu'nun Erdinç rüyası

Başkan Mehmet Günbaş, tecrübeli oyuncunun Anadolu Selçukluspor'a sıcak baktığını belirterek, konunun bu hafta içereisinde netlik kazanacağını söyledi

İkinci Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor ikinci yarıya daha güçlü girmek ve başarılı olmak için hem antrenmanlarını, hem de transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 10 günlük kamp dönemini sona erdiren yeşil-beyazlılar, hava şartlarının müsait olmaması dturumunda 5 günlük bir Antalya kampı daha düşünüyorlar.

İkinci yarıda beklentilere cevap verebilmek için transfer çalışmalarını da sürdüren Anadolu Selçukspor'da gözler Torku Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Erdinç Yavuz'a çevrildi. Kadrosunu güçlendirmek için bir stoper ile bir forvet oyuncusu arayışını sürdüren Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, Erdinç konusunun kendilerini heyacanlandırdığını belirterek, tecrübeli oyuncunun da anadolu Selçukluspor'a sıcak baktığını söyledi. Günbaş bu konuda şunları söyledi:

“Ligin ikinci yarısına güçlü bir kadroyla ve eksiklerimizi gidererek girmek istiyoruz. Bunun için de iyi bir stoper ile iyi bir golcü arayışlarımız sürüyor. Hocamız Torku Konyaspor'dan Erdinç'in transfer edilmesi halinde büyük bir açığımızın kapanacağını söyledi. Bu noktada da girişimler yapıldı. Hem Uğur Tütüneker hem de Hasan Dağlı, Erdinç transferine sıcak baktılar. Hocamız bu isimlerle birebir görüştü ve olurlarını aldı. Ayrıca Erdinç'in kendisi ile de görüştü, tecrübeli oyuncu da Anadolu Selçukluspor'a gelebileceğini söyledi. Bugün ya da yarın bu konuda önemli bir gelişme olabilir. Eğer Erdinç'i kadromuza dahil edersek, takımda önemli bir abi eksikliğini de gidermiş oluruz” dedi.

Anadolu Selçukluspor'un yeni hocası Zafer Turan'ın takımdan memnun olduğunu da ifade eden başkan Mehmet Günbaş, “Bildiğiniz gibi kampa Mevlüt Ataseven ile başladık. Kampın 3. gününde Mevlüt Hoca görevi bıraktı. Biz de Zafer Hoca ile el sıkıştık. Hocamız oyuncuların kalitelerinden memnun ve bize bu oyuncuların 1-2 takviye ile beklentilere cevap verecek oyuncular olduğunu söyledi. Dolayısıyla iyi bir kamp dönemi geçirdik. İkinci yarıda bu takımdan beklentilerimiz yüksek. İnşallah ikinci yarının ilk maçı olan Yeni Malatya maçından puan ya da puanlarla dönerek, iyi bir başlangıç yaparız” dedi.

Başkan Günbaş, iyi bir stoperin yanısıra iyi de bir golcü için temaslarının sürdüğünü, bunu da bu hafta içinde çözüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.