Anadolu'nun boynu bükük

Anadolu'nun boynu bükük

Konyu Anadolu Selçukluspor'da ilk devre Gümüşhanespor maçıyla tamamlandı. Yeşil beyazlılar 28 Kasım tarihine kadar izinli

Spor Toto 2.Lig'de birinci devre pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor ise son haftada Gümüşhanespor ile 3-3 berabere kaldı. Yeşil beyazlıların gollü beraberlikle sonuçlandırdığı ilk devrenin ardından takım tatile çıktı. Selçukluspor da toplanma tarihi 28 Aralık olarak belirlendi.

FUTBOLCULARA 6 GÜN İZİN

Konya Anadolu Selçukluspor'da devre arası kamp programı belli. Yeşil beyazlılar 6 günlük iznin ardından Antalya’da bir araya gelecek ve kampa başlayacak. Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak konuyla ilgili açıklamasında; “17 maçı bitirmiş bulunmaktayız. Ayın 28'ine kadar izin verdik. Bu süreçte 2. yarıda neler yapabileceğimizi hesap edeceğiz. Daha üst sıralarda nasıl oluruz, daha iyi nasıl oynarız bunu konuşacağız. Bu çerçevede de ikinci yarıya hazırlanacağız. Dediğim gibi 28'inde kampımız başlayacak. Konyaspor ile aynı otelde kamp yapacağız. Sonrasında Konya'ya dönerek ikinci yarıdaki ilk maçımız olan Tokatspor maçının hazırlıklarına start vereceğiz.”

TAKIMLARI SERBEST BIRAKACAK MI?

Dinçbudak transfer konusunda yönetim ile görüşeceklerini belirterek, devre arası transferin zorluklarından bahsetti, “Yönetimle oturup konuşacağız. Zaten bir iki haftadır konuşuyoruz. Devre arasında oyuncu almada sıkıntı var. Bizden gitmek isteyen oyuncuları biz bırakacak mıyızx bize gelmek isteyen oyuncuları kulüpleri bırakacak mı? Bu çerçeve de bize güç katabilecek, ekonomi noktasında kriterlere uyan, futbol anlamında da bize direk katkısı olan 5 tane oyuncuyu aramıza katmak istiyoruz. Buradaki oyunculara abilik yapabilecek isimler istiyoruz, aynı zamanda sahada ki futbolla hem rekabet ortamını sağlayabilecek, hem de skora etki edecek oyuncular almak istiyoruz. Bunun çalışmalarına başladık. Süreç içinde bununla uğraşacağız. Çünkü lig bitti ama PTT 1.Lig devam ediyor, oyuncuların durumları netleşmedi. Takımlarında kalırlar mı kalmazlar mı bilmiyoruz. Onun içinde biraz zorlanıyoruz tabii ki.”

TRANSFER HANGİ BÖLGEYE OLACAK?

Genç teknik adam devre arasında transferi yapmayı düşündükleri bölgeleri ise şu şekilde açıkladı, “Pozisyon olarak önceliğimiz hücum hattı. Forvet ve kanatlara ayrıca orta sahaya düşündüklerimiz var. Bu çerçevede bize güç katacak isimlerle anlaşmayı düşünüyoruz.”

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.