Anadolu’dan bir imza daha

Anadolu’dan bir imza daha

Anadolu Selçukluspor transferde hız kesmiyor. Yeşil-beyazlı ekip 5. transferi olan İsmail Türk’e resmi imzayı attırdı. Anadolu Selçuklu ilk hazırlık maçını ise bugün oynayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip son olarak Bugsaşspor forması giyen Sol Kanat oyuncusu İsmail Türk ile anlaşma sağladı. İsmail Türk 1984 Bolu doğumlu. Tecrübeli oyuncu Boluspor’da profesyonel olduktan sonra bir çok kulüpte forma giydi. Bugsaşspor, Keçiörengücü, Ankaraspor, Boluspor, Bafra Spor, Orhangazispor, Kastamonuspor takımları formasını giydi.

Tecrübeli oyuncu yeni sezonda ise yeşil-beyazlı ekibin başarısı için ter dökecek. TFF 2. Lig’de 51 maçta forma giyen Türk 11 gol kaydetti.

Anadolu Selçukluspor daha önce Hacettepespor’dan orta saha oyuncusu Gökay Işıltan, Çankırıspor’da forma giyen stoper Hüseyin Keleş, Kartalspor’dan santrafor Uğur Yılmaz ve Bugsaşspor’dan Emrah Çetin ile sözleşme imzalamıştı. Yeşil-beyazlı ekipte Bucaspor’dan Melih Vardar , Hacettepe’den Muratcan Bölükbaşı, ile görüşmeler devam ediyor. Bu oyuncuların da imzaya yakın olduğu ifade edildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesislerinde Kulüp Menajeri Mesut Erçetin’in katıldığı törenle kendisini 2 yıllığına Anadolu Selçukluspor’lu yapan sözleşmeyi imzalayan İsmail Türk, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Anadolu Selçukuspor’un hedeflerini bildiğini ve burada başarılı olmak istediğini belirten İsmail Türk Kayacık Tesislerinde antrenmanlara çıkmaya başladı.

Kulüp Menajeri Mesut Erçetin ise : “Genç kadromuzu takviye etmeyi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz sezondan edindiğimiz tecrübelerle bu ligde hem yarışmacı olabilecek hemde futbolcu yetiştirebilecek kapasitemiz var. Biz şartlarımızı iyi değerlendirip başarılı olmak için çalışıyoruz. Eksik görülen mevkiler için çalışmalarımız devam ediyor. Konya kamuoyuna bu yıl iyi futbol izlettirerek başarılı sonuçlar alabilmek için Yönetim Kurulumuz var gücü ile çalışıyor” dedi.

İLK SINAV A2

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor yeni sezonun ilk provasını Torku Konyaspor A2 takımı ile oynayacağı maçla yapacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk hazırlık maçını bugün saat 17.00’da kendi tesislerinde oynayacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum