Anadolu’da Vedat sevinci

Anadolu’da Vedat sevinci

Konya Anadolu Selçukluspor’da Vedat Bora sevinci yaşanıyor. Geleceğin yıldızı gözüyle bakılan 18 yaşındaki futbolcu Torku Konyaspor’dan bir yıllığına kiralandı. Bora bir sezon Anadolu Selçukluspor’un başarısı için ter dökecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da, Torku Konyaspor’un istikbal vaat eden 18 yaşındaki genç oyuncusu Vedat Bora’yı kadroya dahil etmenin sevinci yaşanıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine oyuncu Vedat Bora ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu katıldı.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, yaptığı açıklamada Vedat Bora’nın istikbal vadeden bir oyuncu olduğuna vurgu yaparken, “Kendisini sezon sonuna kadar Torku Konyaspor’umuzdan kiralık olarak renklerimize bağladık. Takımımıza faydalı olacağından eminiz. Vedat Bora ve tüm takımımıza sezon boyunca başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte güzel bir sezon yaşarız” diye konuştu. Genç oyuncu Vedat Bora ise, “İyi bir kulübe geldiğimin de farkındayım. Arkadaşlarımla birlikte takımımızı en iyi yerlere çıkaracağız. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

LİG PERDESİ YARIN AÇILACAK

Anadolu Selçukluspor sezonun açılış maçını deplasmanda Tokatspor ile oynayacak. Karşılaşma Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. 36 takımın Kırmızı ve Beyaz adıyla olmak üzere iki farklı 18'erli grupta mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig'de ilk maçlar 8 Eylül'de oynanacak ve ilk yarı 22 Aralık'ta yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Spor Toto 2. Lig'de ikinci yarı, 26 Ocak 2014'te oynanacak 18. Hafta müsabakaları ile başlayacak ve sezon 11 Mayıs 2014'te yapılacak maçlarla tamamlanacak. Beyaz Grupta ilk hafta maçlarının programı şu şekilde: Göztepe A.Ş.- Gaziosmanpaşa, Pendikspor – Turgutluspor, Gümüşhanespor- Hatayspor, Kırklarelispor-İnegölspor, Aydınspor 1923-Dardanelspor A.Ş., Giresunspor-Çankırıspor, Tarsus İdman Yurdu – Kartalspor, Tokatspor - Konya Anadolu Selçukluspor

Sarıyer -Yeni Malatyaspor. Anadolu Selçukluspor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Tokatspor maçının masraflarını Ayata Yapı üstlendi. Yönetim kulübün resmi internet sayfasından yayınladığı mesajla sponsor firmaya teşekkür etti.

STATÜ DEĞİŞTİ

Spor Toto 2. Lig’de Play-Off statüsü değişti. TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın Spor Toto 2. Lig Play-Off'larında statü değişikliği yapıldığını ifade ederek, bundan böyle Kırmızı ve Beyaz grupta; grup 2.'leri ile 5.'lerin, 3.'ler ile de 4.'lerin; Play-Off'larda öncelikle çift maç eleme usulüne göre karşılaşacaklarını söyledi. Yalçın, bu turlardaki galiplerin yine çift maç eleme usulüne göre bir sonraki Play-Off turunda mücadele edeceğini belirterek, bu turdan da biri Kırmızı, diğeri de Beyaz Grup'tan olmak üzere galip çıkan iki takımın Spor Toto 2. Lig Play-Off Finali'nde tarafsız sahada karşılaşacaklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.