Anadolu'da seferberlik!

Anadolu'da seferberlik!

Sezonun 29. hafta maçında yarın sahasında İnegölspor ile karşı karşıya gelecek olan anadolu Selçukluspor'da hazırlıklar devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da yarın iç sahada oynanacak İnegölspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip bugün maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Hafta içi mesaisinde deplasmanda Ofspor karşısında galibiyete kaçıran Anadolu Selçukluspor rakiplerinin kazandığı haftayı 30 puanla 12. sırada tamamladı. Alt sıralardaki takımların hepsinin kazanması ise kümede kalma heyecanını ilerleyen haftalara taşıdı. Anadolu Selçukluspor bu maçın ardından küme düşme hattında olan Çamlıdere Şekerspor deplasmanına gidecek.

KAÇAN GALİBİYETE ÜZÜLDÜK

Anadolu Selçukluspor'un başarılı savunma oyuncusu Mehmet Abdullah Çoban hafta içi oynadıkları Ofspor maçında kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi. Çoban, Ofspor karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirtirken “1- 0’dan sonra yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Son dakikada yediğimiz gol çok kötü oldu. Ancak deplasmandan alınan bir puanda bizim için önemliydi. Takım olarak kaçan 2 puana üzüldük. Kalan 5 haftayı iyi yerde bitirip ligi iyi bir konumda tamamlamak istiyoruz” dedi. Çoban: “Artık Ofspor maçını unuttuk, şimdi önümüzde İnegölspor maçı var. Tüm konsantremizi bu maça verdik. İnşallah son haftalardaki iyi gidişatımızı Pazar günü İnegölspor maçında sergileyip galip gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

LİG HENÜZ BİTMEDİ

Hafta içi mesaisinde Ofspor deplasmanından 1 puanla dönen  Anadolu Selçukluspor'un başarılı   futbolcusu Fikret Topaloğlu “1-0 önde oynadığımız Ofspor maçın 89. dakikasında o golü yememeliydik. Çünkü bu hafta diğer rakiplerimizde kazandı. Kazandığımız maçı ne yazık ki 1 puanla kapattık. Ama ligde her hafta enteresan sonuçlar alınıyor. Kalan 6 hafta bizim 5 maçımız var şuan her şey bitmiş değil” dedi. Topaloğlu “İnşallah Pazar günü şampiyonluk adaylarından İnegölspor’u sahamızda yenerek artık bu stresten kurmak istiyoruz. Çünkü dediğim gibi kalan haftalarda rakiplerimizden 1 maç daha öz oynayacağız. Şu anki iyi gidişatımızı galibiyetlerle süsleyerek son haftalarda korku rüya görmek istemiyoruz. Bunuda yapacak kalitemiz var. İnşallah pazar günü seyircilerim bizleri yanız bırakmaz ve bizlerde onlara galibiyet hediye ederiz” dedi.

BERABERLİĞİ HAKETMEDİK

Anadolu Selçukluspor'un genç yıldızı  Can Demir Aktav Ofspor beraberliğini haketmediklerini  ve kaça puanlara üldüklerini söyledi. Aktav, “Son haftalardaki güzel oyunumuzu Ofspor maçında sergiledik ancak son dakika kalemiz gördüğümüz golle ile 3 puanı kaçıran taraf olduk. Çok üzgünüz” dedi.Son 5 haftadır takım olarak iyi mücadele ve oyun sergilediklerini kaydeden Candemir Aktav “Lig henüz bitmedi. Kalan maçlarımız kazanarak Anadolu Selçukluspor’umuzu Lig’de tutmak istiyoruz. Takım olarak tüm maçlarda adeta savaşıyoruz. Pazar günü sahamızda zor bir maçımız var. İnegölspor bu ligin iyi takımlarından. Zor bir maç bizleri bekliyor. İnşallah bu maçı da kazarak rahat bir nefes almak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.