Anadolu'da keyif zamanı

Anadolu'da keyif zamanı

Son haftalara stresli giren, ancak deplasmanda Çamlıdere Şekerspor'u yenerek rahat bir nefes alan Anadolu Selçukluspor'da gözler Kırklarelispor maçına çevrildi

Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başladı

Anadolu Selçukluspor, Çamlıdere Şekerspor'u yendikten ve puan cetvelinde rahatladıktan sonra keyifler yerine geldi. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da gözler iç sahada oynanacak Kırklarelispor maçına çevrildi. Zorlu bir süreci geride bırakan yeşil-beyazlı ekip pazar günü sahasında oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarına dün saat 17.00'de Kayacık Tesislerinde yaptığı çalışma ile başladı. Geride kalan haftada deplasmanda Çamlıdere Şekerspor'u 2-0 yenerek alt sıralardan uzaklaşan Anadolu Selçukluspor bu maçı da kazanarak kalan haftalara çok daha rahatlamış girmenin hesaplarını yapıyor. Ligin bitimine 4 hafta kala yeşil-beyazlı ekibin son 3 maçı kaldı. Anadolu Selçukluspor bu hafta sahasında Kırklarelispor ile karşılaşacak daha sonra ise deplasmanda Bayrampaşaspor ile karşılaşacak. 33. haftayı  maç yapmadana geçirecek olan  yeşil-beyazlılar sezonun son maçını evinde Eyüpspor ile oynayacak. Kalan 4 haftada küme düşme potasındaki takımlar birbirleri ile karşı karşıya gelecek. Ligin 31. haftasında Denizli Belediyespor-Körfez Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 32. haftada ise Ofspor sahasında Denizli Belediyespor'u konuk edecek. Sezonun son maçında ise Çamlıdere Şekerspor sahasında Denizli Belediyespor ile karşılaşacak.
ANADOLU EVİNDE BEY
Anadolu Selçukluspor  geride kalan 30 haftada en fazla puanı evinde topladı. Yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı 14 maçta 20 puan topladı. Anadolu Selçukluspor evinde oynadığı 14 maçın 5'inde sahadan galibiyetle ayrılırken 5 maçta ise rakipleri ile yenişemedi. Yeşil-beyazlı ekip 4 maçta ise kendi evinde puan alamadı.bu maçlarda rakiplerine 17 gol atan Anadolu Selçukluspor kalesinde  ise 15 gol gördü.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.