Anadolu yoğun mesaide

Anadolu yoğun mesaide

Konya Anadolu Selçukluspor'da Gümüşhanespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılar sahaya galibiyet parolası ile çıkacak.

Konya Anadolu Selçukluspor'da Gümüşhanespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılar sahaya galibiyet parolası ile çıkacak. Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor'da Gümüşhanespor maçı haçzırlıkları devam ediyor.

PARALO GALİBİYET

Ligin ilk yarısında son maçta bu hafta sonu Gümüşhanespor'u ağırlayacak konya Anadolu Selçukluspor sahasındaki maçtan galibiyet ile ayrılmayı planlıyor. 3 maçtır galibiyete hasret olan yeşil beyazlılar bu maçta istediğini elde ederek ilk yarıya güzel bir veda gerçekleştirmenin peşinde olacak.

EKSİK BULUNMUYOR

Yeşil beyazlı takımda bu maç öncesinde eksik oyuncu bulunmazken, Nuh Aşkın, Yaser Hacımustafaoğlu, Emre Köksal ve kaleci Deniz Yıldırım hafta içerisinde yapılan bazı antrenmanlara katılmamışlardı. Oyuncuların haftasonu oynanancak maçta forma giyip giymeyecekleri henüz netlik kazanmadı.

TRANSFER HIZ KAZANIYOR

öte yandan yeşil beyazlılarda transferde hız kazandı. Hafta sonu oynanacak maç ardından düğmeye basacak Konya anadolu Selçukluspor'da plan 1 kaleci, 1 ortasaha ve 2 kanat oyuncusunu takıma kazandırmak. Takımdan ayrılacak isimler ise yine ilk devrenin tamamlanması ardından Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak'ın hazırlacağı rapora göre belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.