Anadolu taktik çalıştı

Anadolu taktik çalıştı

Yarın sahasında Gaziosmanpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak. Yeşil-beyazlı ekip önceki gün yaptığı antrenmanda zorlu maçın taktiğini çalıştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimizi Anadolu Selçukluspor sezonun 25. Hafta maçında yarın sahasında Gaziosmanpaşa ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı  ekipte zorlu maçın hazırlıkları sürüyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık tesislerinde teknik direktör Zafer Turan gözetiminde öncekigün yapılan antrenmana tedavisine devam edilen Turgay Konyuncu katılmadı. Hafif sakatlıkları bulanan Aykut Uluç, Uğurtan Çepni ve Yaser Hacımustafaoğlu ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Topla yapılan ısınma harekteleri başlayan çalışma tam sahada Tatik prova ile tamamlandı. Antrenman açma -germe hareketleri ile tamamlanırken yapılan taktik çalışmada sakatlanan Rifat Erdem antrenmanı yarıda bıraktı.

ALANYA GALİBİYETİ ÇIKIŞIN BAŞLANGICI OLACAK

Anadolu Selçukluspor'un genç oyuncusu Aykut Uluç Alanyaspor karşısında alınan galibiyetin takımın yeniden çıkışa geçmesi için ateşleyici olacağını ifade ederek, “Bundan sonraki maçlarımızda aynen Alanyaspor maçında olduğu gibi oynayıp kazanacağımıza inanıyorum” dedi. Uluç: “Zafer hoca geldikten sonra Altay maçı hariç, tüm maçlarda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Sadece bireysel hatalardan goller yiyorduk. Bu hafta az hata yaparak, takım halinde mücadele ederek, müthiş özgüvenle maçı kazandık. Bu maç bizim için bir çıkış maçı olacak. Bundan sonraki maçlarımızda aynen Alanyaspor maçında olduğu gibi oynayıp kazanacağımıza inanıyorum” dedi. Aykut Uluç, Bundan sonra her maçın zor geçeceğini kaydederek “ 9 zor maçımız kaldı. 9 maçımızı da Alanyaspor karşısındaki gibi oynayıp her maçımızı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SON GALİBİYETİ GAZİOSMANPAŞA'DAN ALMIŞTI

Anadolu Selçukluspor geride kalan haftada aldığı Alanyaspor galibiyetinden önce ligin 8. haftasında deplasmanda Gaziosmanpaşa'yı 1-0 yenmişti. Yeşil-beyazlı ekip bu maçtan sonra 24. haftaya kadar galibiyete hasret kaldı. Anadolu Selçukluspor sezonun ilk yarısında 2-1 yendiği Alanyaspor'u sahasında da 1-0 yenerek rövanşı aldı ve çok büyük moral buldu. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonunda ise lig sonuncusu Gaziosmanpaşa ile karşı karşıya gelecek. Gaziosmanpaşa geride kalan haftada evinde Bayrampaşaspor'u 2-0 yenerek moral buldu. İstanbul ekibi ligde 3 galibiyet 9 beraberlik 11 yenilgi alarak 18 puan topladı. Anadolu Selçukluspor 16 hafta önce son galibiyetini bu takıma karşı almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.