Anadolu Selçukluspor ilk sezonuna hazırlanıyor

Anadolu Selçukluspor ilk sezonuna hazırlanıyor

Bu sezon ilk defa 2. Ligde mücadele edecek olan Anadolu Selçuklusporda kadro kurma çalışmaları başladı

Bu sezon ilk defa 2. Ligde mücadele edecek olan Anadolu Selçukluspor’da kadro kurma çalışmaları başladı. 2012-2013 sezonunda Beyaz grupta mücadele edecek Anadolu Selçukluspor’un rakipleri şu şekilde: Kızılcahamamspor A.Ş., Beypazarı Şekerspor, Alanyaspor, Balıkesirspor, İnegölspor, Yeni Malatyaspor, Ofspor, Denizli Belediyespor,, İskenderun Dç Spor, Bayrampaşaspor, Gaziosmanpaşaspor, Eyüpspor, Kırklarelispor, Altay,Tokatspor, Körfez Futbol Kulübü. 2012-2013 sezonunda Kırmızı Grupta mücadele edecek takımlar ise şu şekilde: Tarsus İdman Yurdu, Bugsaş spor, Çankırıspor, Fethiyespor, Bandırmaspor, Bozüyükspor, Kahramanmaraşspor A.Ş., Giresunspor, Nazilli Belediyespor, HataysporSarıyer, İstanbul Güngörenspor, Tepecikspor A.Ş., Pendikspor, Turgutluspor, Ünyespor, Sakaryaspor A.Ş. Bu sezon ilk defa mücadele edeceği ligde başarılı olmak isteyen yeşil-beyazlı ekip kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor. Anadolu Selçuklu ekibi bir an önce kadroyu kurup çalışmalarına başlamak istiyor. Teknik direktör Salih Eken ve yardımcıları bir araya gelerek yapılacak çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirdi. 

Fatih Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı yeşil-beyazlılarda, teknik direktör Salih Eken genç ve dinamik bir kadro kurmak için çalışacak. Geçen sezon Torku Şekerspor’dan kadroda kalan; Kenan, Rıdvan, Yusuf ve Ahmet Önay’ın dışında altyapıdan Candemir ve Cihat’ın da kadroya dahil edileceğini söyleyen genç teknik adam Salih Eken, Konyaspor A2 ve U19 takımlarında da yetenekli futbolcuların bünyelerine dahil edileceğini ve çok fazla transfer yapmadan ama başarıyı hedefleyen bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Konyaspor ile çalışmalara başlayan bazı futbolcuların da Teknik Direktör Hüsnü Özkara’nın raporu doğrultusunda Anadolu Selçukluspor’a verilmesi planlanırken, eksiklere göre transfer çalışmaları yapılacak. Liglerin Eylül ayında başlamasını tahmin ettiklerini ifade eden Eken, bu nedenle takımın 20 Temmuz’da top başı yapmasını düşündüklerini, Konya’da başlayacakları çalışmaların ardından uygun bir yerde kamp yapacaklarını sözlerine ekledi. Konyaspor’un geçen sezon Bank Asya’da yer alan kadrosundaki bazı isimlerinde Anadolu Selçukluspor’a verilmesi planlanıyor.

Yeni sezonda Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grupta yer alacak yeşil-beyazlılarda hedef zirve olarak belirlenirken, kadro çalışmaları bu ay içerisinde tamamlanacak. Torku Şekerspor’dan devralınan ve ismi Anadolu Selçukluspor olarak değiştirilen temsilcimizde mevcut kadro, hem alt yapı hem de Konyaspor’dan gelecek oyuncularla takviye edilirken, gerekli görülürse nokta transferleri yapılacak.  3 kaleci ve 21 futbolcu olmak üzere toplam 24 kişilik bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, takımı oluşturmak için Konyaspor’un Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde devam eden 1. etap kamp programının sona ermesini bekliyor. Konyaspor’da kamp programının 1. bölümü bugün tamamlanacak. Konyaspor’da teknik adam Hüsnü Özkara, 1. dönem kamp programının sonunda Anadolu Selçukluspor forması giyecek futbolcuları belirleyecek. Selçukluspor’da Konyaspor altyapısından gelecek futbolcularla karma bir takım oluşturulacak. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.