Anadolu Selçuklu’da taraftar beklentisi

Anadolu Selçuklu’da taraftar beklentisi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Göztepe maçında taraftarlarını yanında görmek istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Göztepe maçında taraftarlarını yanında görmek istiyor. Kulüp Menajeri Mesut Erçetin, Pazar günü iç sahada oynayacakları Göztepe karşılaşmasında tribün desteği beklediklerini ifade etti.

Hafta içinde Derince Belediyespor ile deplasmanda oynanan ve 4-0 kazanılan Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında futbolcuların ortaya koyduğu mücadelenin kendilerini memnun ettiğini belirten Erçetin: “ Lig maçlarında forma şansı bulamayan arkadaşlarımızın son durumu bizi çok sevindirdi. Lig uzun bir maraton. Bunun yanında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istediğimiz Türkiye Kupasında alınan başarılı sonuç camiamızı mutlu etti” dedi.

Geçtiğimiz yıl bir üst ligde mücadele eden Göztepe’nin güçlü bir rakip olduğunu ve Pazar günü bu takımı konuk edeceklerini hatırlatan Erçetin: “ içerde oynadığımız son maçta Aydınspor karşısında çok net olmasa da bir çok pozisyonumuz vardı. Bunları golle sonuçlandıramamıştık. Göztepe karşısında aynı mücadeleyi gösterebilir, aynı oyunu oynayabilirsek kazanacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımızın moral motivasyonu ve form durumu gayet iyi. Teknik ekibimiz gereken çalışmaları yaptırıyor. Taraftarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz. Şehrin ikinci takımı olan Konya Anadolu Selçukluspor’umuzun kadrosunda Torku Konyaspor’un genç futbolcuları forma giyiyor. Onlara moral vermek adına, onları desteklemek adına tribünlerdeki yerlerimizi alıp maçı izleyelim. Genç kardeşlerimiz onların vereceği destekle daha iyi mücadele edip bizi mutlu edeceklerdir” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.