Anadolu Selçuklu’da Dinçbudak dönemi

Anadolu Selçuklu’da Dinçbudak dönemi

Anadolu Selçukluspor’da Gaziosmanpaşa karşısında alınan yenilginin ardından teknik direktör Nafi Bilaloğlu ile yollar ayrıldı.

Anadolu Selçukluspor’da Gaziosmanpaşa karşısında alınan yenilginin ardından teknik direktör Nafi Bilaloğlu ile yollar ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekibin başına Konyalı teknik adam Nevzat Dinçbudak getirildi. Dinçbudak yarınki İnegöl maçında takımın başında olacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da Nafi Bilaloğlu ile yollar ayrılırken takımın başına Konyalı teknik adam Nevzat Dinçbudak getirildi. Dinçbudak Tarsus İdmanyurdu ile yollarını ayırmıştı. Yeşil-beyazlı ekibin son oynadığı ve 1-0 kaybettiği Gaziosmanpaşa maçın ardından Yönetim kurulundan affını isteyen ve görevine devam edemeyeceğini belirten Nafi Bilaloğlu ile yollar ayrıldı. Bir dizi şanssızlıklar yaşadıklarını kaydeden ve son oynanan Gaziosmanpaşa maçında rakipten üstün oynamalarına rağmen kazanamadıklarını belirten Bilaloğlu: “Rakibimizin sahada on kişi kalmış olması, bir penaltı atışı kullanmamıza ve neredeyse maçın tamamında oyunun hakimi olmamıza rağmen 1-0 kaybettik. Oynadığımız bütün maçlarda aynı şekilde rakibe üstünlük kurmamıza ve iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları elde edememenin üzüntüsünü yaşıyorum. Bir şanssızlık yaşadığımızı düşünüyorum ve bu nedenle Yönetim kurulunun önünün açmak, takımın yeni bir heyecanla lige tutunmasını sağlamak adına görevimden affımı istedim. Bunu Konya’da görev yaptığımız kısa süre zarfından desteğini esirgemeyen Başkanımız Mehmet Günbaş ve yönetim kurulumuz, futbolcularımız, kulüp çalışanlarımız ve bizlerle olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu takımın sezonu iyi bir noktada bitireceğimden hiçbir endişem yok” ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, görevinden affını isteyen Nafi Bilaloğlu'na kulübümüze verdiği hizmetlerden ötürü Yönetim Kurulu adına teşekkür ederken, bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

NEVZAT DİNÇBUDAK VE EKİBİ İLK ANTRENMANINI YAPTIRDI

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz grupta mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor’ da yeni teknik direktör Nevzat Dinçbudak ve ekibi ilk antrenmanına çıktı.

Yönetim kurulu tarafından tertip edilen bayramlaşma töreninin ardından ilk antrenmanına çıkan Nevzat Dinçbudak antrenman öncesi futbolcularla saha içinde bir toplantı yaptı. Futbolculardan kendilerine olan güvenlerini hiçbir zaman kaybetmemelerini isteyen Nevzat Dinçbudak’ın yardımcılıklarını Abdurrahman Baysangur, Metehan Kaçar ve kaleci antrenörü Serhat Öncü yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum