Anadolu Selçuklu satılıyor mu?

Anadolu Selçuklu satılıyor mu?

Anadolu Selçukluspor'da Olağanüstü Genel Kurul beklenirken kulübü satın almak isteyen kişi ve kulüplerin olduğu ileri sürüldü. Yeşil-beyazlı ekipte ise henüz kulüp başkanlığına aday çıkmadı

Torku Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'e yükselmesi ile büyük sevinç yaşayan Konya, profesyonel liglerde mücadele eden diğer takımın kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya. Konya Şekerspor ismiyle Spor Toto 2. Lig'de mücadele verirken geçen sezon ismi değiştirilerek Konyaspor'un pilot kulübü olma misyonu yüklenen Anadolu Selçukluspor'un satılması gündemde Anadolu Selçukluspor'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'a sayılı günler kala çeşitli iddialara kulislerde dolaşıyor. Başkan Mehmet Günbaş'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından yönetime talip çıkmazken Konyaspor'un Anadolu ile ilgili farklı hesaplar içine girdiği iddia edildi. İddialara göre Anadolu Selçukluspor'u Konyaspor üzerinde yük olarak gören yönetim Selçukluspor'u elden çıkarmak istiyor. Bu amaç doğrultusunda Birkaç kulübün ve kişilerin kulübü satın almak istdeği ifade edildi. Anadolu Selçukluspor'a mali destek sağlanamazsa kulüp ya satılacak Ya da borçlarından dolayı kayyuma devredilecek. Mehmet Günbaş ve yönetim Konyaspor'dan yeterli desteği alamadığı için görevi bırakma ve olağünüstü genel kurul yapma kararı almıştı. Tekrar başkan olmayı düşünmediğini söyleyen başkan Menmet Günbaş, Sezon boyunca Konyaspor'dan hiç bir destek alamadıklarını ve sezon başında sponsordan alınan 500 bin lira ile sezonu geçirdiklerini iddia etmişti.

Konyaspor destek olacak mı ?

Torku Konyaspor'un pilot takımı olarak bir sezonu geride bırakan Anadolu Selçukluspor için soru işaretleri çoğalmaya devam ediyor. Olağanüstü Genel Kurul öncesi kulüp başkanlığı için hiçbir adayın çıkmaması taraftarı endişelendiriyor. Konyaspor yönetimi ise bu kulübün başına getirmeyi düşündüğü isimleri ikna aşamasında. Konyaspor'un yeni sezon için Anadolu Selçukluspor'a bakış açısının ne olduğu ise cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurulu sonrasında belli olacak. Konyaspor'un bazı yöneticileri Anadolu Selçuklu'nun ligi zor koşullarda tamamladığını doğrularken, “Konyaspor'un mevcut olan ekonomik şartlarda başka bir kulübe kaynak ayırması mümkün değil. Anadolu Selçukluspor'un kendi yağında kavrulması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.