Anadolu Selçuklu İstanbul yolcusu

Anadolu Selçuklu İstanbul yolcusu

Anadolu Selçukluspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçı için bugün İstanbul’a gidecek

Anadolu Selçukluspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçı için bugün İstanbul’a gidecek. Yeşil-beyazlı ekibin tek düşüncesi Kartalspor’u yenerek çıkışını devam ettirmek. Kartalspor ise iç sahada başarılı performansı ile dikkat çekiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maç için bugün İstanbul’a gidecek. Hazırlıklarını dün tamamlayan Anadolu Selçukluspor’da oyuncular teknik direktör Nevzat Dinçbudak yönetiminde Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesislerinde yapılan antrenmanda yaklaşık 1.5 saat çalıştı.

Antrenman ısınma koşularıyla başlarken çabukluğa dayalı İstasyon çalışmasının ardından futbolcular dar alanda pas çalışmaları yaptı. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı taktik çift kale maç ile idmanı noktaladı. Hafif sakatlığı bulunan İsmail Türk, teknik direktör Nevzat Dinçbudak yönetiminde yapılan taktik çift kale maçın ilk yarısında yer alırken, çalışmasının devamında masör Mehmet kaçıran gözetiminde takımdan ayrı koşu yaptı. Yeşil-beyazlı ekip evinde aldığı il iç saha galibiyetinin ardından çıkacağı Kartalspor deplasmanından da galibiyetle ayrılarak seri yakalamak istiyor.

KARTALSPOR SIKINTILI

Geçtiğimiz sezon PTT 1. Ligden düşen Kartalspor geride kalan 13 haftada beklediği performansı gösteremedi. Grupta maddi sıkıntılar çektiği bu nedenle oyuncuların yönetime tepkili olduğu ve bu durumun karşılaşmaya nasıl yansıyacağı merak konusu. Kartalspor geride kalan haftada deplasmanda Dardanelspor ile 1-1 berabere kaldı.

İÇ SAHADA BAŞARILI

Anadolu Selçukluspor’un rakibi Kartalspor iç sahada başarılı bir performans sergiliyor. Ligde 2 puanı deplasmanda alan İstanbul temsilcisi iç sahada ise 11 puan topladı. Sahasında 6 maç oynayan Kartalspor bu karşılaşmalarda sadece 1 yenilgi aldı. Diğer maçlarda ise 3 galibiyet 2 beraberlik aldı. Bordo-beyazlı ekip bu maçlarda 7 gol atıp 4 gol yedi. Ligde 11. sırada bulunan İstanbul temsilcisi 13 maçta 3 galibiyet 5 beraberlik 5 yenilgi aldı. Kartalspor bu maçlarda 14 puan topladı. Anadolu Selçukluspor ise 13 puanla 14. basamakta yer alıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.