Anadolu Selçuklu hazırlıklara başladı

Anadolu Selçuklu hazırlıklara başladı

Konya Anadolu Selçukluspor 2013-2014 sezonunun hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başladı. Teknik direktör Nafi Bilaloğlu koşan savaşan bir takım oluşturmak istediklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Konya Anadolu Selçukluspor yeni sezonun ilk çalışmasını dün Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Antrenmana geçtiğimiz sezondan takımda kalan oyuncular Konyaspor’dan kiralık olarak gelen oyuncular ve denenen oyuncular katıldı. Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukluspor forması giyen Abdullah Çoban ve Serbay’ın da Torku Konyaspor’un Slovenya kampından sonra takıma katılması, bu oyuncularla birlikte 3-4 oyuncunun daha aynı şekilde takıma katılması bekleniyor. Bu 3-4 oyuncunun içinde tecrübeli oyuncuların olacağı da ifade ediliyor.

BİLALOĞLU: SAVAŞÇI KOŞAN BİR TAKIM İSTİYORUM

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu savaşçı koşan bir takım oluşturmak için çaba harcayacaklarını söyledi. “Zor bir grupta mücadele edeceğiz. Böyle grupta mücadele etmek genç oyuncular için avantajlı bir grup. Karşılaşacakları oyuncular iyi oyuncular olacak. Bu nedenle genç oyuncularda daha iyi konsantre olur. Onlara karşı daha iyi oynama isteği ortaya çıkar ve bu durumda takım adına etkili olur. Bizim hedefimiz koşan mücadele eden savaşan bir ekip oluşturmak. İnşallah bunu gerçekleştiririz. Bunu başarmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı. Oluşacak kadronun tamamen Konyaspor'dan gelecek oyunculara bağlı olduğunu ifade eden Nafi Bilaloğlu, “Tanıdığım oyuncular var. Tanımadığım oyuncular var. Gelecek oyuncuları yapacağımız ön kamp çalışmalarında göreceğiz. İşimize yarayan oyuncuları kadromuzda tutacağız. Netice tamamen Konya'dan gelecek oyunculara bağlı. Onların kim olduğu, nasıl olduğu hangi özelliklere sahip olduğu ve kadroda oynayıp oynayamayacağı. Ona göre ön kamp süresinde bu durum ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.