Anadolu Selçuklu galibiyete gidiyor

Anadolu Selçuklu galibiyete gidiyor

Anadolu Selçukluspor deplasmanda oynayacağı Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip yarın öğleden sonra karayolu ile Denizli’ye gidecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor deplasmanda oynayacağı  Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın tamamlayacak.  Cuma günü Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık tesislerinde Teknik direktör Zafer Turan gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana Aykut Uluç katılmazken, Balıkesirspor maçında ayağına aldığı darbe nedeniyle bileğinde ödem oluşan Serbay Yağız bir süre takımdan ayrı koşu yaptıktan sonra antrenmanı yarıda bıraktı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışmada yeşil – beyazlılar Denizli Belediyespor maçında uygulayacağı taktik provası üzerinde durdu.Bir buçuk saat süren çalışma açma - germe hareketleri ile tamamlandı.
Anadolu Selçukluspor dün yaptığı çalışma ile hazırlıklarının Konya bölümün tamamladı.Yeşil- beyazlılar bugün öğleden sonra Denizli’ye hareket edecek. Anadolu Selçukluspor sezonun 20. haftasında deplasmanda Denizli Belediyespor'a konuk olacak.yeşil-beyazlı ekip küme düşme potasında olan rakibiyle zorlu bir müsabaka oynayacak. Ligde 16 puanla 16. sırada bulunan Denizli Belediyespor 18 puanlı temsilcimizi yenmesi halinde puanını 19 yapacak ve rahat bir nefes alacak. Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor bu maçtan yenilgi ile ayrıldığı takdirde kendisini küme düşme potasında bulacak. Yeşil-beyazlı ekip küme düşme potasında yer almamak için bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Rakip Denizli Belediye geride kalan haftada Bayrampaşa'ya 1-0 yenildi. Kırmızı-beyazlı ekip oynadığı 18 maçta sadece 3 galibiyet aldı. 7 maçta berabere kalan Denizli ekibi kalan 8 maçını ise kaybetti. Denizli Belediyespor 3 galibiyetin ikisini evinde oynadığı maçlarda aldı. Kırmızı-beyazlı ekip sahasında oynadığı 9 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 5 de yenilgi aldı. Anadolu  Selçukluspor ise dış saha maçlarında sadece 1 galibiyet alabildi.Deplasmanda 9 maç oynayan temsilcimiz 1 galibiyet 3 beraberlik 5 yenilgi aldı. Bu maçlarda 5 gol atan yeşil-beyazlı ekip kalesinde 9 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.