Anadolu Selçuklu ara vermeden başladı

Anadolu Selçuklu ara vermeden başladı

Lig'in ilk yarısını Eyüpspor'a mağlup olarak moralsiz kapatan Anadolu Selçukluspor, ikinci yarı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Yeşil-beyazlıların devre arası kampı 3 Ocak Perşembe günü başlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin ilk yarısını moralsiz kapattı. Eyüpspor'a deplasmand mağlup olan yeşil-beyazlılar, ikinci yarı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Hafta başını izinli geçiren Anadolu Selçukluspor, dün yeniden topbaşı yaptı. Teknik adam Mevlüt Ataseven nezaretinde gerçekleşen ve yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenman kondisyon ağırlıklı yapıldı.

30 Aralık tarihine kadar hazırlıklarını Konya’da sürdürecek olan temsilciliz bunun ardından 3 gün izin yapacak. Anadolu Selçukluspor, 3 Ocak Perşembe günü Antalya’nın Kundu bölgesinde bulunan Wow Kremlin Palace Otel’de ikinci yarı hazırlıkları için kamp yapacak. Yeşil-beyazlıların devre arası kampı 14 Ocak’ta sona erecek. Temsilcimiz, 10 günlük devre arası kampında 3 veya 4 dört hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Galibiyet hasretini 9 haftaya çıkartan Anadolu Selçukluspor, ligin ilk yarısını 17 puanla 12. sırada tamamladı. Puanını 22'ye çıkartan Eyüpspor ise ligin 8. sırasına tırmandı. Yeşil-beyazlılar, son galibiyetini ligin 8. haftasında deplasmanda Gaziosmanpaşa'yı 1-0 mağlup ederek almıştı. Son haftaya 32 puanla lider giren Balıkesir, araya açma fırsatını evinde  Kırklarelispor'a 1-0 mağlup olarak elinin tersi ile itmiş oldu. Lider ile arasındaki puan farkını azaltma fırsatını eline geçiren İnegölspor ise Kızılcahamamspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 29'a çıkarttı ve ligin 3. sırasına geriledi. Haftanın in karlı takımı ise Tokatspor oldu. Evinde Ofspor'u 3-0 mağlup eden Tokat, puanını 30'a çıkarttı ve ligin ikinci sırasına yerleşti. Devreyi düşme hattında kapatan takımlar ise 14 puanlı Çamlıdere Şeker ile Körfez Futbol ve 13 puanlı  Gaziosmanpaşa oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.