Anadolu Salih Eken'le görüşüyor

Anadolu Salih Eken'le görüşüyor

Teknik direktör Zafer Turan ile yollarını ayıran Anadolu Selçukluspor yeni sezon için teknik adam arayışlarına başladı.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da Zafer Turan ile yolların ayrılmasının ardından teknik adam arayışları başladı. Geçtiğimiz sezon lige Salih Eken'le başlayan Anadolu Selçukluspor'da belli bir süre sonra başarılı teknik adam ile yollar ayrılmıştı. Yeni sezon için yeniden bir yapılanma içine giren yeşil-beyazlı ekip teknik adam problemini çözerek bir an önce transfer çalışmalarına başlamak istiyor. Sezona Salih Eken'le başlayan Anadolu Selçukluspor 13 hafta Eken'le maçlara çıktı. Teknik direktör Salih Eken ile sezona iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlı ekip ligin iki güçlü ekibi Yeni Malatyaspor ve evinde sezonu şampiyon tamamlayan Balıkesirspor ile ise deplasmanda berabere kalarak ilk 2 haftayı 2 puanla tamamladı. Sahasında oynadığı 3. hafta maçında ise Denizli Belediyespor'u 4-1 yenen Anadolu Selçukluspor Salih Eken'le ilk galibiyetini almış oldu. Eken ilk yenilgisini ise Kızılcahamam deplasmanında aldı. Salih Eken takımla çıktığı 13 lig maçında 4 beraberlik 3 galibiyet 6 yenilgi aldı. Salih Eken'li Anadolu Selçukluspor oynadığı 1 kupa maçında ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Sezonun 13. haftasında oynanan Çamlıdere Şekerspor deplasmanından sonra görevinden ayrılan Salih Eken'in yerine Konyalı Mevlüt Ataseven getirilmişti.

Transferde henüz bir hareket göstermeyen Anadolu Selçukluspor'da bir çok oyuncunun sözleşmesi biterken Konyaspor'dan kiralık gelen oyuncuların da takıma dönmesiyle birlikte Anadolu Selçukluspor'da kalan sözleşmeli oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Geçtiğimiz sezon Torku Şekerspor'dan gelen oyuncular ve Konyaspor'dan gelen oyunculara dışardan yaptığı transferlerle yeni sezona giren Anadolu Selçukluspor'u bu sezon daha zor bir süreç bekliyor.

ZAFER TURAN TEŞEKKÜR ETTİ

Anadolu Selçukluspor ile el sıkışarak görevinden ayrılan teknik direktör Zafer Turan yaptığı açıklamada kendisine destek olanlara teşekkür etti. Zafer Turan’ın açıklaması şu şekilde: “Çalışmaktan keyf aldığım bir kulüpten ayrıldığım için üzgünüm. Bu kısa zaman zarfında bana destek olan başta başkanımıza ve yönetim kuruluna ve bize destek olan herkese teşekkür ederim. Bu kulübü bütün zamanını ve emeğini harcayarak bir noktaya getiren Başkan ve yönetim kuruluna bütün camianın destek olması gerekir. Eminimki Konya daki sporu birlik beraberlik daha üst noktalara taşıyacaktır. Anadolu Selçukluspor kulübüne emek vermiş bir insan olarak başarılı olması dileğiyle saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum