Anadolu pusuya yattı

Anadolu pusuya yattı

Yarın sahasında Altay ile karşılaşacak Anadolu Selçukluspor son hazırlıklarını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.Yeşil-beyazlı ekipte tek hedef galip gelerek ateş hattından kurtulmak ve üzerindeki stresi atmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor'da altay maçı hazırlıkları bugün tamamlanacak. Yarın sahasında  6 upanlık bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip aradığı galibiyeti bu maçta bulmanın hesaplarını yapıyor. Anadolu Selçukluspor zorlu maçın hazırlıklarını öncekigün yaptığı antrenman ile sürdürdü.  Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık tesislerinde öğleden sonra yapılan ve Teknik direktör Zafer Turan gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana tedavisine devam edilen Turgay Koyuncu dışında tüm futbolcular katıldı. Çalışmada Aykut Uluç, Nuh Aşkın vc Feyyaz Belen takımdan ayrı koşu yaptı. Önceki gün yapılan antrenmanda yer almayan Kenan Karışık ise takım çalışmalarına katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular tam sahada taktik çift kale maç yaptı.Antrenmana alt yapı takımlarımızdan Hasan Sayan ve Ahmet Güven’de katılırken bu iki futbolcu çift kale maçta da yer aldı.

YÖNETİM TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR

Yarın sahasında Altay ile zorlu bir maça çıkacak olan Anadolu Selçukluspor'da yönetim kurulu takımı yalnız bırakmıyor. Küme düşme hattında yer alan yeşil-beyazlı ekip kenetlenerek bu maçı kazanmak ve ateş hattından çıkmak istiyor. Takımın moralini yüksek tutmak isteyen Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte antrenmanları takip ederek oyunculara moral veriyor.Günbaş önceki gün yapılan antrenmanı da  Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Yaralı, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu ile birlikte takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.