Anadolu lige döndü

Anadolu lige döndü

Balıkesirspor’a 2-0 yenilerek kupadan elenen Anadolu Selçukluspor’da gözler lige çevrildi.

Balıkesirspor’a 2-0 yenilerek kupadan elenen Anadolu Selçukluspor’da gözler lige çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu kendi sahasında grubun son sırasında bulunan Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Tarsus İdmanyurdu Anadolu Selçukluspor’un teknik direktörü Nevzat Dinçbudak’ın eski takımı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor’a 2-0 yenilerek kupaya veda etti. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hemen ardından hafta sonu sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçını düşünmeye başladı.

6 PUANLIK BİR MAÇ

“Bizim için artık Ziraat Türkiye Kupası maçları bu sezonluk bitti” diyen Dinçbudak ; “Hafta sonunda çok önemli bir maç oynayacağız. Tarsus idmanyurdu karşılaşması bizim için tam anlamıyla 6 puanlık bir maç. Kalan birkaç günde hem dinleneceğiz hem de bu maça iyi hazırlanacağız. Üt üste maç trafiğimiz var ve burada rotasyonlarda yapmaya çalışıyoruz. Bazı oyuncularımız dinlendiriyoruz. Pazar günü oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu maçını kazanıp Ligde gösterdiğimiz çıkışı devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

DARDANEL MAÇI BÜYÜK MORAL OLDU

Ligde son oynadığı Dardanelspor maçını kazanarak kötü gidişe dur diyen Anadolu Selçukluspor Tarsus İdmanyurdu karşısında da kazanarak ateş hattından biraz daha uzaklaşmak istiyor.

SELÇUKLU EVİNDE SİFTAH YAPMAK İSTİYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçını kazanarak evinde siftah yapmak istiyor. Sahasında henüz galibiyeti bulunmayan yeşil-beyazlı ekip 2 maçını da deplasmanda kazandı. Anadolu Selçukluspor sahasında oynadığı 4 maçta 3 beraberlik 1 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip 3 beraberliği 0-0’lık skorlarla alırken yenilgisinde ise kalesinde 2 gol gördü. Anadolu Selçukluspor evinde galibiyet alamazken rakip kaleye gol atma başarısını da gösteremedi. Yeşil-beyazlı bu şanssızlıklarını hafta sonu oynayacağı Tarsus İdmanyurdu karşısında kırmak istiyor.

TARSUS İDMANYURDU SON SIRADA

Hafta sonu Anadolu Selçukluspor’a Tarsus İdmanyurdu ligin son sırasında bulunuyor. Mersin temsilcisi 9 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 5 yenilgi aldı. Deplasmanda 4 maç oynayan Tarsus İdmanyurdu bu karşılaşmalarda 1 beraberlik 3 yenilgi aldı. Dış sahada oynadığı maçlarda 2 gol atan sarı-lacivertli ekip kalesinde ise 8 gol gördü.

DİNÇBUDAK’IN ESKİ TAKIMI

Anadolu Selçukluspor’un yeni teknik patronu Nevzat Dinçbudak Tarsus İdmanyurdu’nu yakından tanıyan bir isim. Dinçbudak buradaki görevini bıraktıktan sonra Anadolu Selçukluspor’un başına geçmişti. Tecrübeli teknik adam Tarsus İdmanyurdu’nda yıllarca çalıştı. İlk olarak 2001-2002 sezonunda Tarsus İdmanyurdu’na giden Dinçbudak daha sonra defalarca bu takımda teknik patronluk yaptı. Nevzat Dinçbudak son olarak Tarsus İdmanyurdu’nu 2 sezon çalıştırdı ve buradan ayrılarak Anadolu Selçukluspor’un başına geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.