Anadolu keyiflendi

Anadolu keyiflendi

Uzun süredir galibiyete hasret olan Anadolu Selçukluspor Dardanel deplasmanında aldığı 2-0’lık skorla bu hasreti dindirdi.

Uzun süredir galibiyete hasret olan Anadolu Selçukluspor Dardanel deplasmanında aldığı 2-0’lık skorla bu hasreti dindirdi. Yeşil-beyazlı ekipte alınan bu galibiyet takımdaki morali arttırırken sıralamada da 15. basamağa yükselmesini sağladı. Anadolu Selçuklu yarın ise kupada Balıkesirspor ile karşılaşacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da Dardanelspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyet moralleri yükseltti. Ligde iyi futbol oynamasına rağmen bu oyununu skor yansıtmayı başaramayan yeşil-beyazlı ekip son oynadığı Dardanelspor maçında bu şanssızlığını kırdı. Maçın başında 2 gol bulan Anadolu Selçukluspor karşılaşmayı bu şekilde tamamlamayı başardı. Rakibi karşısında galip gelmeyi başaran yeşil-beyazlı ekip haftayı 9 puanla 15. sırada tamamladı.

GALİBİYETLER DEPLASMANDA

Son oynadığı deplasman maçını kazanarak galibiyet sayısını 2’ye çıkaran Anadolu Selçukluspor ilk maçını da Kırklarelispor karşısında 2-1’lik skorla almıştı. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 9 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi aldı. Anadolu Selçukluspor sahasında oynadığı maçlarda galibiyet alamazken 1 yenilgi 3 beraberlik aldı.

DİNÇBUDAK İLE İLK GALİBİYET

Temsilcimiz uzun süren galibiyet sessizliğini de yine deplasmanda bozdu. Anadolu Selçukluspor ilk galibiyetini ligin ikinci haftasında Kırklarelispor deplasmanında yine 2 gollü kazanmıştı. Bu haftadan sonra galibiyeti unutan temsilcimiz teknik adam değişikliğine giderek Nafi Bilaloğlu’nun yerine takımın başına Konyalı teknik Adam Nevzat Dinçbudağı getirdi. Dinçbudak ilk maçında lider İnegölspor’dan 1 puan koparmayı başarmıştı. 2. Maçında deplasmanda Dardanel karşısına çıkan Nevzat Dinçbudak’lı Anadolu Selçukluspor bu maçı 2-0 kazanarak kötü gidişini sonlandırdı. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu galibiyetle puanını 9 yaptı ve ateş hattının bir basamak üzerine çıktı.

GÖZLER KUPAYA ÇEVRİLDİ

Sezonun 9. hafta maçında deplasmanda Dardanelspor’u yenen Anadolu Selçukluspor yarın kupa maçında sahasında PTT 1. Ligin güçlü ekiplerinden Balıkesirspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip güçlü rakibi karşısında sürpriz yaparak kupada gidebildiği yere kadar gitmeyi planlıyor. Balıkesirspor geçtiğimiz sezon PTT 1.Lige yükselen ve ligde müthiş bir grafik sergileyen bir ekip. Anadolu Selçukluspor ligde yakaladığı morali kupaya da taşıyarak daha morallenmek istiyor.

KUPA SONRASI RAKİP TARSUS

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor yarın Balıkesirspor ile oynayacağı maçın ardından ligin 10. hafta maçında Pazar günü sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Tarsus İdmanyurdu ligin son sırasında bulunurken Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak’ın da eski takımı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.