Anadolu, Karadeniz'e karşı

Anadolu, Karadeniz'e karşı

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temislicimiz Anadolu Selçukluspor bugün deplasmanda Ofspor'a konuk olacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temislicimiz Anadolu Selçukluspor bugün deplasmanda Ofspor'a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekibin Of İlçe Stadında oynayacağı zorlu mücadele saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Kayseri Bölgesi Ulusal Hakemi Ömer Faruk Ocak yönetecek. Ocak’ın yardımcılıklarını Sivas Bölgesinden Egemen Eren ve Niğde Bölgesinden Eser Eti yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kayseri Bölgesinden Ömer Murat Ülger. Yeşil-beyazlı ekipte  maç öncesinde Uğurtan Çepni kart cezalısı. İskenderun maçında kırmızı kart gören Serbay Yağız, Fikret Topaloğlu ve  Nuh Aşkın ise cezalarını Körfez Futbol Kulübü maçında tamamladı.  Bu oyuncular teknik direktör Zafer Turan'ın görev vermesi halinde Ofspor karşısında takımdaki yerlerini alabilecek. Ofspor geride kalan haftada deplasmanda Bayrampaşa'ya yenilerek 26 puanla 14. sırada kaldı. Ofspor sahasında oynadığı 12 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Bu maçlarda 16 puan toplayan bordo-mavili ekip 12 gol atıp 18 gol yedi. Karadeniz ekibi en fazla puanı iç saha maçlarında topladı. Ofspor dış sahada ise 13 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik 6 yenilgi aldı. Trabzon temsilcisi bu galibiyetlerin birini Anadolu Selçukluspor karşısında aldı. Ligde oynanacak diğer maçların programı ise şu şekilde: 14.30 Körfez Futbol Kulübü-Eyüpspor: Yavuz Çetin, 14.30 İskenderun Demirçelikspor-Yeni Malatyaspor: Serhad Ürkmez, 14.30 Gaziosmanpaşaspor-Balıkesirspor: Onur Salık, 14.30 Alanyaspor-Denizli Belediyespor: Erkan Engin, 14.30 Altay-Kızılcahamamspor: Onur Karabaş, 14.30 Çamlıdere Şekerspor-Kırklarelispor: İbrahim Halil İleri, 14.30 İnegölspor-Bayrampaşaspor: Ali Karatutlu

GÜNBAŞ: GALİBİYETE İNANIYORUM

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor'un Başkanı Mehmet Günbaş, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada Ofspor deplasmanından galibiyetle döneceklerine inandığını söyledi. Günbaş, yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları galibiyetlerle biraz olsun rahatladıklarını belirtti. Körfez Futbol Kulübü'nü 3-1 yenmeleriyle birlikte tehlikeli bölgeden uzaklaşma adına önemli bir adım attıklarını vurgulayan Günbaş, ''6 puanlık bir maçı akıllı oynayarak kazandık. Takım olma yolunda önemli mesafeler aldık. Geçen hafta 3 futbolcumuz kırmızı kart görmüştü. Onların yerine forma giyen arkadaşlar görevlerini en iyi şekilde yaptılar'' diye konuştu.
Günbaş, İskenderun Demirçelikspor maçında yaşananların takımı daha da hırslandırdığını, daha iyi oynayarak hakem hatalarından etkilenmediklerini dile getirdi. Takımın daha avantajlı duruma gelmesinin ardından genç futbolculara daha çok şans vereceklerini anlatan Günbaş, ''Ofspor deplasmanından galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Ofspor ve İnegölspor maçlarından en az 4 puan alsak daha da rahatlayacağız. Takıma ve teknik heyetimize güveniyoruz. Daha güzel günler yakın'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.