Anadolu ilk sınavı kaybetti

Anadolu ilk sınavı kaybetti

Anadolu Selçukspor 2. etap hazırlıklarını sürdürdüğü Kızılcahamam’da ilk hazırlık maçını Bugsaşspor ile oynadı ve karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip bugün Hatayspor ile karşı karşıya gelecek

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Anadolu Selçukspor ilk hazırlık maçını Bugsaşspor ile oynadı. Yeşil-beyazlı ekip rakibinin penaltıdan bulduğu golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı.  Anadolu Selçukspor 2. Hazırlık maçını bugün Hatayspor’a karşı oynayacak. Kızılcahamam Şehir Stadında oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak.

Spor Toto 2. Lig  Kırmızı Grup ekiplerinden Bugsaşspor ile Ankara Ostim stadyumunda karşılaşan yeşil- beyazlılar rakibine  37. Dakikada penaltıdan Yavuz’un attığı golle 1 - 0 mağlup oldu.  

Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmanın ilk yarısında : Mehmet Zeki Uçan, Fikret Topaloğlu, Ali Temur, Can Demir Aktav, Fuat Onur, Serhat Mermer, Olgay Coşkun, Aydın Kuzu, Halil İbrahim Sönmez, Samet katanalp, ve Tunç Behram on biri ile mücadele ederken teknik direktör Zafer Turan maçın ikinci yarısına ise farklı bir kadro ile çıktı.

İlk yarısını 1-0 geride kapatılan maçın ikinci yarısında Teknik Direktör Zafer Turan, sahaya daha çok genç ağırlıklı bir kadro sürdü. İkinci yarıda Ahmet Sabri Fener,  Ömer Esenkaya, Ahmet Önay, Mahmut Güleç, Burak Çınar, İsmail Güven, Ali Cemal Boztepe, Sercan Gülü, Aykut Uluç, Muhammet Cihat Kocatürk ve  İbrahim Alan 11’i ile mücadele eden Anadolu Selçuk bu yarı da gol bulamayınca sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı.

Anadolu SelçuksporKızılcahamam’da  2. Hazırlık maçını bugün oynayacak.Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Hatayspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekibinteknik patronu Turan   bu maçta da iki farklı kadro ile mücadele etmeyi planlıyor. Anadolu Selçukspor’unHatayspor ile oynayacağı hazırlık karşılaşması Kızılcahamam şehir stadyumunda saat 18.00’dabaşlayacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.