Anadolu çıkış arıyor

Anadolu çıkış arıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin ilk yarısı bu hafta oynanacak maçlarla tamamlanacak. Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor devreyi galibiyet ile kapatmak istiyor.

Konya Anadolu Selçukluspor'da Sarıyer mağlubiyeti sonrasında moraller bozuk. Maçın ardından Konya'ya dönen yeşil beyazlılar bugün haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirecek.

HAFTAYI KAYIPLA TAMAMLADILAR

Spor Toto 2. Lig'de 16. hafta maçları Pazar günü oynan karşılaşmalarla tamamlandı. Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un deplasmanda Sarıyer'e 2 – 0 mağlup olduğu haftada; Giresunspor – Hatayspor maçı Giresun'da ki yoğun kar yağışı ve sahanın karla kapla zeminin temizlenememesi nedeniyle ertelendi. 18 golün kaydedildiği haftada deplasmana giden takımların hiç biri galibiyet kazanamazken, 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

GÜZEL VEDA ETMEK İSTİYORLAR

Bu arada bugün öğlen saatlerinde tesislerde bir araya gelecek Konya Anadolu Selçukluspor öğleden sonra haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirecek. Sarıyer mağlubiyeti sonrası morallerin bozuk olduğu Anadolu Selçukluspor ligin ilk yarısının son haftasında sahasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Anadolu Selçukluspor hafta sonu Konya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maçtan galip ayrılarak ligin ilk yarısına kayıpsız devam etmek istiyor.

“KAZANMAYA GİTMİŞTİK”

Konya Anadolu Selçukluspor'un tecrübeli isimlerinden M. Abdullah Çoban, Sarıyer karşısında kazanmak istediklerini ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını ifade etti. Abdullah, “Sarıyer deplasmanında galip gelmek istiyorduk. Aslına bakarsanız bunu gerçekleştirecek pozisyonlarda yakaladık. Ancak bunları değerlendiremeyince sahadan mağlup ayrılmak kaçınılmaz oldu. Hedefe ulaşmak adına bu maçı kazanmalıydık. Ama artık geride kaldı. Önümüze bakmamız gerekiyor.” dedi.

“GALİBİYETLE VEDA ETMELİYİZ”

Bu hafta sahalarında oynayacakları maçtan galip ayrılmak zorunda olduklarına dikkat çeken M. Abdullah Çoban, “Şu anda istediğimiz noktada değiliz. Daha üst sıralarda olmalıydık. Ancak makasın açılmadığı bir gerçek. Bu hafta oynayacağımız Gümüşhanespor maçından galip ayrılmayı planlıyoruz. Bunu başarabilirsek devre öncesi daha üst sıralarda yer alabiliriz. Devre arası öncesinde istediğimiz bu. Umarım bunu başaracağız.” şeklinde konuştu.

“TARAFTAR DESTEĞİ ŞART”

M. Abdullah taraftarın çok ciddi bir güç olduğunun altını çizerek, “Bildiğiniz gibi en çok eksiklik çektiğimiz noktalardan birisi de taraftar. Biz Konya’da ki spor severlerin yanımızda olmasını istiyoruz. Ligin ilk yarısının son maçında Gümüşhane ile karşılaşıyoruz. İç sahada önemli bir maç. Umarım taraftarımız da yanımızda olur ve bu maçı kazanırız. Destekleri bizleri mutlu edecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.