Anadolu Antalya'da

Anadolu Antalya'da

Konya Anadolu Selçukluspor’da Antalya kampı start aldı. Yeşil beyazlılar dün öğleden önce tesislerde bir araya gelerek karayolu ile Antalya’ya gittiler.

Konya Anadolu Selçukluspor’da Antalya kampı start aldı. Yeşil beyazlılar dün öğleden önce tesislerde bir araya gelerek karayolu ile Antalya’ya gittiler. Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da 6 günlük izin sonsa erdi.

KAMP BAŞLADI

Önceki gün yeni hocasıyla anlaşan yeşil beyazlılar dün ise kampın startını verdi. Nevzat Dinçbudak’ın görevden ayrılması sonrası teknik direktörlük görevine gelen İlker Erdem ayağının tozuyla ilk açıklamayı da Merhaba Spor Servisi’ne yapmıştı. Erdem durumun ortada olduğunu belirterek, “Amacımız hem alt sıralardan kurtulmak hem de asıl amacımız olan genç oyuncuları yetiştirmek ve hazırlamak” demişti. Yeşil beyazlı teknik adam dün ise takımla birlikte Antalya’ya gitti. Erdem’in yardımcıları da kamp yapılacak otelde takıma dahil olacaklar.

PROGRAM BELİRSİZ

Yeşil beyazlıların kamp programı ise tarihler dışında henüz netleşmedi. Dün kampa başlayan Konya Anadolu Selçukluspor’da kamp 12 Ocak tarihine kadar devam edecek. Bu süre zarfından en az 5 hazırlık maçı yapması tahmin edilen yeşil beyazlıların bir maçını da Torku Konyaspor ile yapacağı düşünülüyor. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal göre geldiğinde takımı görmek istediğini ifade etmişti. Konyaspor maçı dışında henüz netleşen bir hazırlık maçı bulunmuyor.

M. ZEKİ UÇAN AFFEDİLDİ

Bu arada Gümüşhanespor maçı öncesinde yaşanılan antrenmana çıkmama olayının ardından kadro dışı bırakılan tecrübeli kaleci Mehmet Zeki Uçan affedildi. Zeki son 1 haftayı takımdan ayrı geçirirken, kadro dışı kalması ardından kendisine kulüp bulması istenmişti. Yönetim yaptığı görüşmeler sonrası oyuncuyu affetme kararı aldı. Tecrübeli file bekçisinin Antalya’da yapılacak kampta takımla birlikte çalışacağı ve görevine devam edeceği ifade edildi.

İSİMLER NETLEŞMEYE BAŞLADI

Öte yandan yeşil beyazlılarda yolların ayrılacağı isimler netleşmeye başladı. Konya Anadolu Selçukluspor’da takımdan ayrılacak ilk isimlerin Murat Can Bölükbaşı ve kulübün 3. kalecisi Mehmet Doğan olacağı iddia edildi. Yeni Teknik Direktör İlker Erdem’in raporu doğrultusunda daha başka isimlerle de yolların ayrılabileceği ifade edilmekte. Devre arası takıma kazandırılacak isimler noktasında ise yönetim ve Erdem arasındaki toplantı beklenmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.