Amatörde erteleme maçları oynandı

Amatörde erteleme maçları oynandı

Futbol 1. Amatör Küme A grubuna dahil oynanan erteleme maçında Yeni Meramspor Akşehir Belediye Kültürsporu 2-1 yendi

Futbol 1. Amatör Küme A grubuna dahil oynanan erteleme maçında Yeni Meramspor Akşehir Belediye Kültürspor’u 2-1 yendi. Küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Yeni Meramspor 3 puanı alarak rahatladı. Adeta çamur tarlasına dönmüş Merkez 3 Nolu Sahada oynanan karşılaşmada takımlar birbirlerinden çok saha şartları ile mücadele etti. Mor Menekşeler  maçın ilk yarısını Erhan’ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. Yeni Meramspor 2. golünü ise maçın 71. dakikasında Kemal ile buldu. Akşehir Belediye Kültürspor ise bu gollere kazanılan penaltı sonrası karşılık verdi. Penaltı atışını kullanan Eren topu filelerle buluşturdu ve skoru 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda iki ekipte gol bulamadı ve karşılaşma Yeni Meramspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Futbol 1. Amatör Küme A grubuna dahil oynanan erteleme maçında Akşehir Gençlikspor, Ladikspor’u 2-1 yendi. Daha önce saha şartları nedeniyle ertelenen karşılaşma adeta çamur tarlasına dönmüş Merkez 3 Nolu Sahada oynandı. Müsabakada takımlar birbirlerinden çok saha şartları ile mücadele etti. Maçın ilk yarısında iki ekipte gol bulamadı ve soyunma odasına 0-0’lık beraberlik girildi. Maçın ilk golü Akşehir Gençlik’ten geldi. Akşehir temsilcisi 60. dakikada İbrahim ile 1-0 öne geçti. 62. dakikada Ladikspor kazandığı penaltıyı Mehmet ile gole çevirerek skoru 1-1’e taşıdı. 70. dakikada ise Oktay Akşehir Gençlikspor’a galibiyeti getiren golü kaydetti.

ÇATALHÜYÜK ÇUMRA SELÇUK’U 2-1’LE GEÇTİ

Öte yandan Amatör 1. Küme ile Süper Grup Futbol Ligi’ne dün oynanan maçlarla devam edildi. Süper Grup lideri Ç. Çumra Belediyespor deplasmanda Selçukspor’u 2-1 mağlup ederek, zirvedeki yerini korudu. Kuluspor deplasmanda Maliyespor’u 8-2 yenerek günün en farklı skoruna imza attı. Şampiyon adaylarından Karapınar Belediyespor da Bozkır engelini 4-0’lık skorla geçerek takibini sürdürdü. Düşme hattındaki Cihanbeyli Belediyespor seyircisi önünde Muhasebe Gençler’i 2-1 yenerken, Kadınhanı Belediyespor da Ereğlispor’u aynı skorla mağlup etti. 1. Küme’de Akşehir Belediye evinde Yeni Meramspor’a 2-1 yenilirken, Akşehir Gençlikspor da Ladikspor’u 2-1 yendi. U19 Ligi’nde Tümosan, Telekom’u 6-1 yendi. Havzan-Hilalspor maçı da sahanın çok çamurlu olması nedeniyle oynanamadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.