Amatörde 3. hafta geride kaldı

Amatörde 3. hafta geride kaldı

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 3. hafta oynanan karşılaşmalar ile geride kaldı

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 3. hafta oynanan karşılaşmalar ile geride kaldı. Gollü geçen maç sonrası Maliyespor’u 9-0 yenen Çatalhöyük Çumra Belediyespor maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Maç eksiği ile 2. sırada yer alan Stadspor İlk iki haftayı kayıpsız geçen Cihanbeyli Belediyespor’u deplasmanda 4-0 yenerek kırmızı beyazlı ekibin çıkışını sonlandırdı. Haftayı 3. sırada tamamlayan Karapınar Belediyespor ise deplasmanda Kadınhanı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-siyahlı ekip maçı 2-1 kazandı.

 

Bu sezon henüz aradığını bulamayan Bozkır Gençlerbirliği ile Muhasebe Gençlerspor’un Bozkır’daki mücadelesini konuk ekip 4-1 kazandı ve ilk galibiyetini almış oldu. Puansız takımlardan Selçukspor da, evinde Ereğlispor’a 2-0 yenilerek puan hasretini sürdürdü. Selçukspor haftayı puansız son sırada tamamlarken puanla tanışamayan diğer bir ekip Maliyespor ise haftayı 10. sırada tamamladı. Futbol 1. Amatör Küme’de 3. hafta geride kalırken  A Grubunda Akşehir Gençlikspor, sahasında konuk ettiği İhsaniye Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.

 

2. sıradaki Akşehir Endüstrispor ise Hakimiyetspor deplasmanında aradığını bulamadı ve sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Akşehir ekibi Hakimiyetspor yenilgisi ile haftayı 4. sırada tamamladı. Hakimiyetspor ise, bu galibiyetle siftah yapıp son sıradan kurtularak 5. sıraya yükseldi. Ladikspor ise puanları tek tek toplamaya devam etti. Akşehir Belediyespor’la 2-2 berabere kalarak yenilgisizliğini devam ettiren Ladik ekibi puanını da 2’ye yükseltti. B Grubunda lider Seydişehirgücü yoluna fire vermeden devam ediyor. Bordo-beyazlılar, deplasmanda Konya Başakspor’u 2-0’la geçerek 3’te 3 yaptı. İçeri Çumra Belediyespor da, sahasında Derespor’u 5-1 yenerek lideri takibini sürdürdü. Karapınar Esnafspor ile Araplarspor arasında oynanan maçta taraflar 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.