Amatör Spor Haftası etkinliklerle tamamlandı

Amatör Spor Haftası etkinliklerle tamamlandı

Spor Genel Müdürlüğü tarafından halkın düzenli fiziksel alışkanlığına özendirilmesi amacıyla 30 Eylül - 06 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Amatör Spor Haftası" Konya'da tamamlandı.

Hafta boyunca çeşitli branşlarda iki binin üzerinde sporcunun katıldığı "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri ve "Spor'un En'leri" ödül töreni geniş katılımlı kapanış programıyla sona erdi. Programa Konya Vali'si Muammer Erol, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya Büyük Şehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, protokol üyeleri, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ' bu zamana kadar düzenlenen Sporun En'leri programında hep ev sahipliği yaptım şimdi ise Spor Genel Müdürü olarak burada bulunmaktan onur duyuyorum. Spora ve spor yöneticiliğine temelden başlayıp bunun meyvelerini toplamak bu başarıları görmek heyecan verici. Bir nebzede katkımız bulunduysa buda gurur verici bir olaydır. Tüm başarılı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim' dedi.

Kapanış programının son bölümünde bir hafta boyunca düzenlenen spor branşlarında dereceye giren sporculara ve antrenörlerine ayrıca sporun enleri kapsamında ödüle layık görülen kulüplere madalya ve kupa verildi. Tören sporcularla çektirilen hatıra fotoğrafları ile sonra erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.