Amatör spor camiası iftarda bir araya geldi

Amatör spor camiası iftarda bir araya geldi

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından her yıl Ramazan Ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından her yıl Ramazan Ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği geçtiğimiz cumartesi günü Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan 100. Yıl Kapalı Spor Salonu önünde yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. İftar yemeğine Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş ve yönetimi, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Başkanı Recep Çınar, İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, amatör spor kulüp başkanları, sporcuları, hakemler ve davetliler katıldı.

EN ÇOK DUYGULANDIĞIM ORGANİZASYON

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde konuşan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun bir çok organizasyon düzenlediğini, bir çok önemli işe imza attığını ancak kendisini en duygulandıran organizasyonunun her Ramazan Ayı gerçekleşen iftar yemeği olduğunu söyledi. Ay, “ Federasyonumuz tarafından her Ramazan Ayı düzenlediğimiz bu iftar programı beni duygulandıran en güzel organizasyonumuzdur. Konya spor camiası dedikodulardan uzak, yarışmadan ve didişmeden uzak hep birlikte tek bir amaç içinde bir aradayız. Konya spor camiası olarak bir ibadeti birlikte yapmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Her yıl katılımımız artıyor Allah'a şükürler olsun. Bu yıl 800-900 olan katılım sayımız seneye binleri geçecektir. Tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor ve hayırlı iftarlar diliyorum” diye konuştu. Okunan ezanın ardından hep birlikte iftar yapılan yemek yapılan dua ile son buldu. Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay organizasyona katılan tüm misafirlerle yakından ilgilendi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.