Amatör liglerde heyecan artıyor

Amatör liglerde heyecan artıyor

Konya Amatör Süper Grup ve Amatör 1. Küme'de heyecan devam ediyor.

Konya Amatör Süper Grup ve Amatör 1. Küme'de heyecan devam ediyor. Haftalar ilerledikçe heyecanı giderek artan Konya amatör ligleri şekillenmeye başladı. Amatör Süper Grup'ta Akşehir Belediye Kültür liderliğini devam ettirirken Seydişehir ve İhsaniye Amatör 1.Küme'ye sirkülase ediyor.

AKŞEHİR TUTULMUYOR

Süper Grup’ta Akşehir Belediye Kültürspor’un liderliği devam ediyor. 5 maçlık yenilmezlik serisini sürdüren Akşehir’in 15 puanı bulunurken, 13 puanlı takımlardan Selçuklu Belediyespor 2., Kadınhanı Belediyespor ise 3. sırada. 5 maçlık seride yalnızca 1 beraberlik kazanan Muhasebe Gençler ise son sırada yer almakta.

SEYDİŞEHİR DOLUDİZGİN

1. Amatör Küme A Grubu’nda ise zirveyi goller belirledi. Son hafta Tümosanspor’u 5 – 0 gibi farklı bir skorla yenen Seydişehir Gücü 6 puanlı takımlar arasında +4 averaj ile zirvenin sahibiyken, Karapınar Esnafspor +3 averajla 2., Y. Emirgazi Belediyespor ise 6 puan ve +2 averajle 3. sırada. Seydişehir’in farklı mağlup ettiği Tümosanspor ise 3 puan ve -7 averajla grubun en alt sırasında yer almakta.

İHSANİYE LİDER

1. Amatör Küme B Grubu’nda ise İhsaniye Gençlerbirliği’nin liderliği devam ediyor. 7 puanlı İhsaniye Gençlerbirliği’ni 6 puanlı Cihanbeyli Belediyespor takip etmekte. Ligin son sırasında ise 2 maçta da mağlup olan – 9 averajlı Akşehir Gençlikspor var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.