Amaç iyi, tempolu bir takım oluşturmak

Amaç iyi, tempolu bir takım oluşturmak

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal iyi bir kam dönemi geçirdiklerini eksiklerin yavaş yavaş giderildiğini söyledi.

Bakkal ayrıca iyi bir takım oluşturma adına yönetimin özverili şekilde çalıştığını ve gündemlerinde olan Djalma’nın kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledi. Mesut Bakkal, “Şuanda çalışmalardan memnunum .Hlebde geldi.  Tam takım çalışmaya başladık. Yavaş yavaş antrenman dozajları artamaya başladı ayın 16 sındaKarabükspor’la bir hazırlık maçı oynayacağız ayın 17 sinden sonra  yurtdışı kampımız var bu şekilde devam edecek hazırlıklarımız. İyi geçiyor kamp takımdaki hava çok iyi. Çok şükür sakatımız yok. Ufak tefek sakatlıklar var ancak onlarda aşırı yüklemeden kaynaklanan küçük aksaklıklar bunların dışında iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz.

AMACIMIZ İYİ TEMPOLU BİR TAKIM OLUŞTURMAK

Amacımız İyi bir takım oluşturmak güçlü bir takım oluşturmak.  Tempolu bir takım oluşturmak. Onun için çalışıyoruz.  İyi bir ortam var. Oyuncularım birlikte olmaktan birlikte çalışmaktan memnun inşallah bu durum lig başlayana kadar artarak devam eder ve lige iyi bir başlangıç yaparız. Beklentilerin farkındayız. Biz de bu beklentilere cevap verecek takımı oluşturmak için çalışmalarımıza her geçen gün üzerine koyarak devam edip bir iki mevkie daha oyuncu alıp. Tabi maçları oynadıkça eksiklerimizi göreceğiz. Tabi ki kaleci eksiğimiz var bunu herkes biliyor. Bir tane de öne adam alacağız. Maçlar başladığında eksiklerimizi daha iyi göreceğiz. Transferde şuana kadar iyiyiz inşallah daha da iyi olup iyi sonuç alacak takım yaratma çabası hem yönetim hem de bizde var. Böyle bir dayanışmada olunca iyi şeyler olacağı kesin diye düşünüyorum. Çabamız Konya halkına taraftarına camiaya iyi bir takım izlettirmek.

YÖNETİMİN ÖZVERİLİ VE FEDEKAR BİR ÇALIŞMASI VAR

Yönetimin bu yönden sezon başından buyana  özverili fedakar bir çalışması var. Yapılan transferler iç transferde Hleb’i Hasan Kabze’yi, Ali Çamdalı’nı Ali Turan’ı Mehmet Güven’i tutma adına önemli işler yapıldı.  Bununla birlikte yapılan dış transferler var ve halen alma çalışmaları sürüyor. Böyle de olunca temennim iyi bir takım oluşacak.

DJALMA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OYUNCU

Bazı şeyleri öncenden söylemek yersiz olur ama geçen seneden temeli kurulu bir takım iskeleti olan bir takım. Bir Djalma’yla Gekas’ı kaybettik. Djalma için çalışmalar sürüyor umarım tekrar alırız. Djalma önemli oyuncu bizim için.  İnşallah yeni stadyumumuzda iyi bir takımla iyi sonuçlar almak için lige iyi hazırlanıyoruz” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.