Altınordu'nun Genç Oyuncuları Velioğlu'nu Ziyaret Etti

Altınordu'nun Genç Oyuncuları Velioğlu'nu Ziyaret Etti

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Altınordu’nun bir döneme damgasını vurmuş efsane oyuncularından Erkan Velioğlu’nu tedavi gördüğü Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde U13 takımı oyuncuları ziyaret etti. Geçen ay Türkiye...

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Altınordu’nun bir döneme damgasını vurmuş efsane oyuncularından Erkan Velioğlu’nu tedavi gördüğü Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde U13 takımı oyuncuları ziyaret etti.

Geçen ay Türkiye şampiyonu olan ekipten Mesut Can Tunalı, Atakan Gündüz, Atalay Gürel ve Denizhan Olgun, kazandıkları kupayı Velioğlu’na getirip, usta teknik adamın elini öptüler. Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) Teknik Direktörü İsmet Tükel ile Sosyal Faaliyetler Yöneticisi Elif Can’ın da yer aldığı ziyaretten duygulanan Velioğlu, şöyle konuştu:

"Altınordu, çok büyük bir kulüp. Bunun kıymetini bilin. Bugüne kadar çok takımda oynayıp, çok takım çalıştırdım. Ama burasının gönlümdeki yeri hep ayrıdır. Başkanınız Seyit Mehmet Özkan’ın çizdiği yoldan ayrılmadan, iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu ilkesine sıkı sıkıya sarılın. Bu kupa, sizin ilk adımınız. Devamını da getireceksiniz. Kazandığınız kupa, bana da güç verdi."

Velioğlu, çocukları fazla bilgisayar kullanmamaları, iyi beslenip dinlenmeleri konusunda da uyarmayı ihmal etmezken, ikram ettiği çikolatayla onlara teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.